Sizce hamilemiyim?

Çok teşekkür ederim içim rahatladı inşAllah hayırlısıyla hamileyimdir Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırla

Gereksiz ümitlenmemek adına erken gebelik testlerini sevmiyorum ,çünkü başıma geldi.umarim hamilesindir.bence normal gebelik testlerinden dene yarin

Benim bir konum var oraya etiketleyeyim bi bakın.
Gördüm eve bence de ben hamile değilim karnım adet olacakmışım gibi ağrıyor göğüslerim çok şiş karnımda öyle ve göğsümde koyulaşmada yok sanırım bu ayda olmadı after 10 du benim aldığımda

İnşallah sizde doğru göstermiştir.

Bence var gibi duruyor hayali çizgi bile var olduğu anlamına geliyor ama erken gebelik testi hiç yapmadım ben onlar yalancı çizgi çıkarıyorsa bilemiyorum

Bence var gibi duruyor hayali çizgi bile var olduğu anlamına geliyor ama erken gebelik testi hiç yapmadım ben onlar yalancı çizgi çıkarıyorsa bilemiyorum
İnşAllah hayırlısıyla tüp bebeğe gerek kalmadan nasip olur

Belli olurmu normal testte adetime 3 gün var
Şu an 2 gün kaldı.benim 4 gün varken çıkmıştı normal testlerde hafif çizgi. Arka arkaya yap bir kaç tane mesela sabah yap öğleden sonra yap,akşam yap.yarin gene yap.baktin giderek koyulasiyor hamilesin zaten.
5-6tane al yap nolcak zaten 3.5lira birşey

Bugün yine yaptım baya koyu çıktı yarın yine yapacağım inşAllah

Çarşamba günü gideceğim doktora karnım hala çok. Ağrıyor sizce normalmidir
Normal, adet günü deli gibi sancı cektım ben de, kac kere kontrol ettıgımın haddı hesabı yok, bence var bebiş inşallah kan testi ile de netleşir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…