Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef bende yalancı pozitif vermişti. Başka markayla deneyin.Evet after 10
Benim bir konum var oraya etiketleyeyim bi bakın.Yalancı pozitif böylemi oluyormuş![]()
Ben hamileyken doktor minoset vermişti hatta bundan başka ağrı kesici kullanma demişti canım. Tabiki çok zorda kalmadıkça ilaç içmek iyi değil ama bir şey olmaz kafana takmaMinoset
Parol ile minoset aynı etkide zaten.Olmaz inşallah ama içmeyin bı daha böyle durumlarda parol falan icseydiniz keşke. Çizgi var gibi bı kan verin.
Çok teşekkür ederimBen hamileyken doktor minoset vermişti hatta bundan başka ağrı kesici kullanma demişti canım. Tabiki çok zorda kalmadıkça ilaç içmek iyi değil ama bir şey olmaz kafana takma
Gördüm eve bence de ben hamile değilim karnım adet olacakmışım gibi ağrıyor göğüslerim çok şiş karnımda öyle ve göğsümde koyulaşmada yok sanırım bu ayda olmadı after 10 du benim aldığımdaBenim bir konum var oraya etiketleyeyim bi bakın.
İnşallah sizde doğru göstermiştir.Gördüm eve bence de ben hamile değilim karnım adet olacakmışım gibi ağrıyor göğüslerim çok şiş karnımda öyle ve göğsümde koyulaşmada yok sanırım bu ayda olmadı after 10 du benim aldığımda![]()
Parol ile minoset aynı etkide zaten.
İnşAllah hayırlısıyla tüp bebeğe gerek kalmadan nasip olurBence var gibi duruyor hayali çizgi bile var olduğu anlamına geliyor ama erken gebelik testi hiç yapmadım ben onlar yalancı çizgi çıkarıyorsa bilemiyorum
Şu an 2 gün kaldı.benim 4 gün varken çıkmıştı normal testlerde hafif çizgi. Arka arkaya yap bir kaç tane mesela sabah yap öğleden sonra yap,akşam yap.yarin gene yap.baktin giderek koyulasiyor hamilesin zaten.Belli olurmu normal testte adetime 3 gün var
Bugün yine yaptım baya koyu çıktı yarın yine yapacağım inşAllahŞu an 2 gün kaldı.benim 4 gün varken çıkmıştı normal testlerde hafif çizgi. Arka arkaya yap bir kaç tane mesela sabah yap öğleden sonra yap,akşam yap.yarin gene yap.baktin giderek koyulasiyor hamilesin zaten.
5-6tane al yap nolcak zaten 3.5lira birşey![]()
Kan testi yaptırsana ben 3 gün kala ogrendım cok sılık cızgı İle İlk degerım 27,8 idiBugün yine yaptım baya koyu çıktı yarın yine yapacağım inşAllah
Çarşamba günü gideceğim doktora karnım hala çok. Ağrıyor sizce normalmidirKan testi yaptırsana ben 3 gün kala ogrendım cok sılık cızgı İle İlk degerım 27,8 idi
Normal, adet günü deli gibi sancı cektım ben de, kac kere kontrol ettıgımın haddı hesabı yok, bence var bebişÇarşamba günü gideceğim doktora karnım hala çok. Ağrıyor sizce normalmidir
VarBat geçti mi ne zaman yaptınız silik bir çizgi görünüyor inşallh vardır canım