• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hamilemiyim?

betbety

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2020
23
4
1
31
BC601890-71E9-48E5-A49A-BD90114E1D6F.webp

Adetime 3 gün var erken gebelik testi yaptım karnım çok ağrıyor hasta olacakmış gibi hasta olucam diye ağrı kesicide içtim 😞 doktor tüp bebek dedi ama 3 ay yine deneyin dedi ümitsizdim ilk kez ikinci çizgiyi gördüm

Ağrılarım dayanılmaz oluyor o nedenle doktorda tüp bebek diyince ümitsizdim açıkçası birşey olurmu sizce eğer varsa😞

Yarın bir tane daha farklı marka test alıp yapsam mı belki test hatalıdır ilk kez çizgi gördüm ama çok heyecanlandım hemen üye oldum burayı hep okurdum yazmak nasip oldu

Adetime 3 gün var erken gebelik testi yaptım karnım çok ağrıyor hasta olacakmış gibi hasta olucam diye ağrı kesicide içtim 😞 doktor tüp bebek dedi ama 3 ay yine deneyin dedi ümitsizdim ilk kez ikinci çizgiyi gördüm
Hayır bir şey olmaz bir tane ağrı kesiciden.ben bir sürü şey ictim hamile olduğumu bilmeden.endiselenme hiç.herkesin başına geliyor

Kaç kez baktım emin olamadım hayalmi görüyorum diye eşim uzun yıllar kortizon kullanmış sperminde hız sorunu vardı ondan dolayı ümitsizdim tüp bebek olur dedi doktor iyice ümidimi kestim tabi kısmet belki de yokturdur

Insallah
Kaç kez baktım emin olamadım hayalmi görüyorum diye eşim uzun yıllar kortizon kullanmış sperminde hız sorunu vardı ondan dolayı ümitsizdim tüp bebek olur dedi doktor iyice ümidimi kestim tabi kısmet belki de yokturdur
Insallah Hamilesindir canım

Eklentiler

• Screenshot_20201011-215427_Samsung Internet.webp
    Screenshot_20201011-215427_Samsung Internet.webp
    44,4 KB · Görüntüleme: 47
Back