Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar iyi aksamlar benim adetim 13 ekim ama 1 haftadir kasiklarim ve belim felaket agriyor adet olacakmisim gibi hissediyorum ama bakinca islaklik var sadece dun gece uykudan uyandim birden kasigima iki kere birsey batti bugunde iki kere yerden kalkim derken birsey oyle battiki sag kasigima agzim acik kaldi aaaa diye bagirdim hatta acaba gebelik belirtisi mi 4 gun kaldi adet gunume boyle yasaayip hamile oldugunu ogrenen varmi
Keşke kendimizi bu kadar dinlemek yerine adet günümüzü sabırla bekleyip geçerse test yapsak.. bu durumu çok iyi anlıyorum bende 2 sene her adetimi aynı heyecanla bekledim ama şöyle oldu hamile miyim acaba böyle oldu hamile miyim demedim. kendinizi dinlemeyin belirti aramayın. Sadece bekle ve dua et hayırlısı için. İnşallah hamilesindir
☹☹ Keşke kendimizi bu kadar dinlemek yerine adet günümüzü sabırla bekleyip geçerse test yapsak.. bu durumu çok iyi anlıyorum bende 2 sene her adetimi aynı heyecanla bekledim ama şöyle oldu hamile miyim acaba böyle oldu hamile miyim demedim. kendinizi dinlemeyin belirti aramayın. Sadece bekle ve dua et hayırlısı için. İnşallah hamilesindir
o kaadar bı hayal kırıklığı yaşıyorum ki bu sabah anlaatamam giyindim hastaneye gidecektim kan testi için bı labovaya giriyim dedim hastalanmış in
Sabah yine de test yapsaydınız. Yerleşme kanaması da olabilir. Bayağı yoğun mu
☹☹ Keşke kendimizi bu kadar dinlemek yerine adet günümüzü sabırla bekleyip geçerse test yapsak.. bu durumu çok iyi anlıyorum bende 2 sene her adetimi aynı heyecanla bekledim ama şöyle oldu hamile miyim acaba böyle oldu hamile miyim demedim. kendinizi dinlemeyin belirti aramayın. Sadece bekle ve dua et hayırlısı için. İnşallah hamilesindir
Tabi orasi oyle ama ben boyle agri daha once gormedim karnima saplanan o agri dun yasadim yani belirti degilsede ne ilk defa adetime 1 hafta varken boyle seyler oldu burda birbirimize sorup ayni şeyleri yasayanlardan bir fikir almak bu kulubun amaci o yani
Tabi orasi oyle ama ben boyle agri daha once gormedim karnima saplanan o agri dun yasadim yani belirti degilsede ne ilk defa adetime 1 hafta varken boyle seyler oldu burda birbirimize sorup ayni şeyleri yasayanlardan bir fikir almak bu kulubun amaci o yani