- 9 Ekim 2020
- 98
- 19
- 3
- 25
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acaba çok mu damlattınız idrarı canım yarın sabah ki ilk idrarla yapın tekrarArkadaşlar gebelik testi yaptım ilk bees dakikada silik ikinci çizgi çıktı ama sonradan. Da iyice. Kirmizilasti sonradan ikinci testi yaptım onda da çıktı ama Eki Görüntüle 2702514 test bozukki sanirrim yan yana çıktı iki çizgi hamile olma ihtimalim varmıdır?
Yalana gerek yok oda bı ihtimalAcaba çok mu damlattınız idrarı canım yarın sabah ki ilk idrarla yapın tekrar ☺
Bence var gibi ama bilemedimArkadaşlar gebelik testi yaptım ilk bees dakikada silik ikinci çizgi çıktı ama sonradan. Da iyice. Kirmizilasti sonradan ikinci testi yaptım onda da çıktı ama Eki Görüntüle 2702514 test bozukki sanirrim yan yana çıktı iki çizgi hamile olma ihtimalim varmıdır?
Amin inşaallah bir yıldır istiyoruz olmadı hayırlısı olsunYok denemez aslında yarın bir kan ver canım sen inşallah gebesindir hayırlısıyla![]()
Tamam yarın vereceğimKan testi verin yarin. Gebelik var gibi.
İnşallah duanızı eksik etmeyin lütfenBence var gibi ama bilemedim![]()
Esiime henüz demedim yarın erkenden gidicem özeel hastaneye tesekkkur ederiim ilginizden dolayıBencede var. Özel bi hastanede sadece hcg baktırabilirsin.![]()
Bebetime klâsik eczane markasıTest markası nedir? Iki testte de çıktıysa gebelik vardır bence canım
3 gün geçtiAdetin ne zamandı canım. Geçti mi
Bak canim benim iki testimde bu kadar siliktiBebetime klâsik eczane markası
Yalnız şöyle ikincisinde de aynı sizinki gibi silik çıktı fakat test bozuk sanırım iki çizgi çok yakın ciikmisBak canim benim iki testimde bu kadar silikti
Eki Görüntüle 2702606
Valla olursa benimde ilk olacak istiyorsanız eğer inşaallah vardır gecikme olursa bı testte siz yaparsınızKizlar iyi aksamlar benim adetim 13 ekim ama 1 haftadir kasiklarim ve belim felaket agriyor adet olacakmisim gibi hissediyorum ama bakinca islaklik var sadece dun gece uykudan uyandim birden kasigima iki kere birsey batti bugunde iki kere yerden kalkim derken birsey oyle battiki sag kasigima agzim acik kaldi aaaa diye bagirdim hatta acaba gebelik belirtisi mi 4 gun kaldi adet gunume boyle yasaayip hamile oldugunu ogrenen varmi