Sizce hamilemiyim??

Narenciyecicegim

Gün gelecek yarınlar dünleri unutturacak SABRET🌸
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2018
626
627
103
Kızlar ben klomen le duphaston kullandım bu ay ve 6gün adetim geçikti dün çubuk test yaptım negatif çıktı bugün de pembe leke gelmiş benim gibi yaşayan oldu mu anne olmayı çok istiyorum ama ne yazıkki olamadım bu duygu çok başkaymış Allah kimseyi evlatsızlıkla imtihan etmesin.

Kızlar ben klomen le duphaston kullandım bu ay ve 6gün adetim geçikti dün çubuk test yaptım negatif çıktı bugün de pembe leke gelmiş benim gibi yaşayan oldu mu anne olmayı çok istiyorum ama ne yazıkki olamadım bu duygu çok başkaymış Allah kimseyi evlatsızlıkla imtihan etmesin.
bende klomen kullandım doktora gıttım ertesı gun catlamamıs dedı yumrutalık bız ılıskıye devam ettık benım adetımde 7 gun gecıktı

Çatlatma iğnesi veya klomen kullanınca her zaman gününde adet olunmuyormuş normal bir gün geçmesi de olabilir biraz daha bekle istersen doktoruna gidersin tekrar kan testi filan yaptırırsın

Çatlatma iğnesi veya klomen kullanınca her zaman gününde adet olunmuyormuş normal bir gün geçmesi de olabilir biraz daha bekle istersen doktoruna gidersin tekrar kan testi filan yaptırırsın
Sabah pembe geldi şimdi yoğunlaştı sanırım yine olmadı 😔😏

Kızlar 11 yıldır bekliyorum regli 3 gün geçti psikolojik mi görüyorum yoksa çizgi var mı

Eklentiler

• Screenshot_20190712-141043_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20190712-141043_WhatsApp.jpg
    37,1 KB · Görüntüleme: 38
Ben klomen kullandıgımda adetim düzenli günü gününe olurdu ben hiç altı yedi gün geçmedi

Back