- 21 Nisan 2017
- 1.461
- 2.203
- 83
- 30
- Konu Sahibi Busragensi
-
Ya emin misin bence kendimi kandırıyorum yok sanki olsa daha belirgin olabilirdi demi ?Canımmmm silikte olsa var bi çizgi ben gördüm fırsat bulursan git kan ver
Ama senin adet günğn gelmemiş ki ben adet günümde yaptım yine silikti. Net çıkması için adetin 4-5 gün geçmesi lazımYa emin misin bence kendimi kandırıyorum yok sanki olsa daha belirgin olabilirdi demi ?
Ya emin misin bence kendimi kandırıyorum yok sanki olsa daha belirgin olabilirdi demi ?
Gördüm kuzu yazdım hatta namaz kılıydum kusura bakma bende adet günü 13 nisan akşamı yaptım ama o testiÖzel mesajda fotoğraf attım sana canım bak
Testin basina oturup agladimm cok farkli bir heyecanmis rabbim isteyen herkese insallah nasip etsin :)Sağ Salim kucağına alırsın inşallah yavru asıl bundan sonra başlıyor heyecan endişe :)
Testin basina oturup agladimm cok farkli bir heyecanmis rabbim isteyen herkese insallah nasip etsin :)
Diger cizgiyi net goremedim canim silindimi?
Ben yanında pembelik görüyorum ama çizgimi canım o inşallah wardır yeni bi test yapsana
Eki Görüntüle 2137150 J Jeobus bak testi atacam şimdi o kadar silikki yok gibi bakalım görcekmisiniz ?
İnşallah yas inşallahh bu ay çok umutlandm bnde adet geçince yine
Bebetime guvenilir bir marka degil dikkat edin .Bebetime diye farklı test yaptım negatif çıktı yok herhalde
Ben bebetıme la yapmıştım onu onuda çok beğenmiyolar kuzu ayy blemiyrm ben kan verdim bakalım allahın izniyleSanki eğri Bi çizgi var
Valla burda bir eczane var canm oda bebetime gecenki farklıydı öyle çıktı, bende meraktan çatladığım için mecburen aldım. Benim kızımda da bebetime negatif göstermişti ama hamileydim. Bilemedim şimdiBen bebetıme la yapmıştım onu onuda çok beğenmiyolar kuzu ayy blemiyrm ben kan verdim bakalım allahın izniyle
Bebetime guvenilir bir marka degil dikkat edin .
Ayy inşallahh hamileyizdir kuzu inşllaahhValla burda bir eczane var canm oda bebetime gecenki farklıydı öyle çıktı, bende meraktan çatladığım için mecburen aldım. Benim kızımda da bebetime negatif göstermişti ama hamileydim. Bilemedim şimdi
Canım ne yaptın hamilemisinAyy inşallahh hamileyizdir kuzu inşllaahh
Yok kuzum maalesefCanım ne yaptın hamilemisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?