- 1 Mart 2012
- 6.088
- 3.357
- 373
- Konu Sahibi Busragensi
-
Diger cizgiyi net goremedim canim silindimiEki Görüntüle 2137103 böyle bakın bide
Diger cizgiyi net goremedim canim silindimi?
Canim bence kan baktir o kesin sonucYok silinmedi canım net bakınca belli, ama foto da çok görünmüyor. Birde o ikinci gördüğüm çizgi yamuk
Yok silinmedi canım net bakınca belli, ama foto da çok görünmüyor. Birde o ikinci gördüğüm çizgi yamuk
Yarın kan wermeye çalışıcam dur bakalım annem rahatsız hastane işleri falan oldu yarında war ordayım şimdi misait olursam kan vercem olmazsamda yarın bi test alır yaparım haber weririm dua edin inşallah wardırHadi bakalım haber ver mutlaka ben de msjlara açayım bilmiyordum kapalı olduğunu. Fotoğraf Yok ki ya çekmedimShokella
Hayde gözün aydın kuzum yarın dr a gidip beta hcg baktırt. Bu arada benim de adım BüşraKizlaaaaar hamileyimmmmm cift cizgiii oldu))))))
Ben yanında pembelik görüyorum ama çizgimi canım o inşallah wardır yeni bi test yapsanaEki Görüntüle 2137103 böyle bakın bide
İnşallah testte belli olur kuzum geçmiş olsun annen içinYarın kan wermeye çalışıcam dur bakalım annem rahatsız hastane işleri falan oldu yarında war ordayım şimdi misait olursam kan vercem olmazsamda yarın bi test alır yaparım haber weririm dua edin inşallah wardır
Yaaaa inanilmaz mutluyummmm :))) canim benimmm yaaa cift cizgiyi gorunce sok oldum resmennn :))) ckk memnun oldummmHayde gözün aydın kuzum yarın dr a gidip beta hcg baktırt. Bu arada benim de adım Büşra
Kizlaaaaar hamileyimmmmm cift cizgiii oldu))))))
İnşallah yas inşallahh bu ay çok umutlandm bnde adet geçince yineİnşallah testte belli olur kuzum geçmiş olsun annen için
Yaaaa inanilmaz mutluyummmm :))) canim benimmm yaaa cift cizgiyi gorunce sok oldum resmennn :))) ckk memnun oldummm
İnşallah yas inşallahh bu ay çok umutlandm bnde adet geçince yine
Çok yıprandım desem her ay hayal kırıklığı bi daha ki ay dr iğneli aşılama dedi bu ay da olmazsa inşallah wardır rabbim aşılamaya bırakmamıştır inşallahh korkuyorum bugün akıntım bir ara yoğun geldi ewden çıkıydum o kadar üzüldm ki hasta oldum diye yüzüklerimi bile takamamışm öyle kafam gitti snra baktım akıntı bakarkende söyleniyrm bebek senin neyine aslı umutlanma boşuma kısırsın kızım sen falan deyip kızdım kendime bilmyrum tek dileğim rabbim bu ay da eliboş döndermesin beniStres yapma canım benim az kaldı sen de bize müjdeyi vereceksin inşallah
Çok yıprandım desem her ay hayal kırıklığı bi daha ki ay dr iğneli aşılama dedi bu ay da olmazsa inşallah wardır rabbim aşılamaya bırakmamıştır inşallahh korkuyorum bugün akıntım bir ara yoğun geldi ewden çıkıydum o kadar üzüldm ki hasta oldum diye yüzüklerimi bile takamamışm öyle kafam gitti snra baktım akıntı bakarkende söyleniyrm bebek senin neyine aslı umutlanma boşuma kısırsın kızım sen falan deyip kızdım kendime bilmyrum tek dileğim rabbim bu ay da eliboş döndermesin beni
Canımmmm silikte olsa var bi çizgi ben gördüm fırsat bulursan git kan verEki Görüntüle 2137150 J Jeobus bak testi atacam şimdi o kadar silikki yok gibi bakalım görcekmisiniz ?
İnşallahhh kuzumm inşallaaaahhh çok dua et sende bana aynen dediğin gibi kendimide yırtsam elden bişy gelmezO senin nasibin canım seni bekliyor. Üzülme stres yapma sakın rabbim sana da nasip eder inşallah hayırlısı olsun her zaman böyle dua et daha kötü şeyler de olabilir belki hayırlısı budur. Benim içinden hamilesin diye geçiyor valla ne yalan söyleyeyim. Sen de umudunu kaybetme. Güzel şeyler düşün ki güzel haberler alasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?