Sizce hamilemiyim?

Yok silinmedi canım net bakınca belli, ama foto da çok görünmüyor. Birde o ikinci gördüğüm çizgi yamuk

Canım fotoğraf hiç net değil belli olmuyor yarın yeni bi test dene fotoğraf at bakalım. İnşallah Allah gönlüne göre verir

Hadi bakalım haber ver mutlaka ben de msjlara açayım bilmiyordum kapalı olduğunu. Fotoğraf Yok ki ya çekmedim Shokella
Yarın kan wermeye çalışıcam dur bakalım annem rahatsız hastane işleri falan oldu yarında war ordayım şimdi misait olursam kan vercem olmazsamda yarın bi test alır yaparım haber weririm dua edin inşallah wardır

İnşallah testte belli olur kuzum geçmiş olsun annen için

Stres yapma canım benim az kaldı sen de bize müjdeyi vereceksin inşallah
Çok yıprandım desem her ay hayal kırıklığı bi daha ki ay dr iğneli aşılama dedi bu ay da olmazsa inşallah wardır rabbim aşılamaya bırakmamıştır inşallahh korkuyorum bugün akıntım bir ara yoğun geldi ewden çıkıydum o kadar üzüldm ki hasta oldum diye yüzüklerimi bile takamamışm öyle kafam gitti snra baktım akıntı bakarkende söyleniyrm bebek senin neyine aslı umutlanma boşuma kısırsın kızım sen falan deyip kızdım kendime bilmyrum tek dileğim rabbim bu ay da eliboş döndermesin beni

O senin nasibin canım seni bekliyor. Üzülme stres yapma sakın rabbim sana da nasip eder inşallah hayırlısı olsun her zaman böyle dua et daha kötü şeyler de olabilir belki hayırlısı budur. Benim içinden hamilesin diye geçiyor valla ne yalan söyleyeyim. Sen de umudunu kaybetme. Güzel şeyler düşün ki güzel haberler alasın

İnşallahhh kuzumm inşallaaaahhh çok dua et sende bana aynen dediğin gibi kendimide yırtsam elden bişy gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…