• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hamilemiyim

Hamileyim

• Negatif

OY: 0 0,0%
  • Pozitif

OY: 13 100,0%

• Ankete Katılan
    13

Ozlenen61

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
25
8
1
34
Bu testten 1 hafta önce kan testi yaptırdım değerim 0,100 dü bunda pozitif adetim 12 gün geçti sizce hamilemiyim

Eklentiler

• IMG_0590.JPG
    IMG_0590.JPG
    75,4 KB · Görüntüleme: 178
  • IMG_0589.JPG
    IMG_0589.JPG
    39,7 KB · Görüntüleme: 161
arkadasimında boyleydi 15 gün gecmisken dr gec dollenme dedi sonra hızla betası yükseldi hayirlısı olsun :)

Bu testten 1 hafta öncede kan testi yaptırdım ondan çıkmadı 1 hafta sonra bu testt yaptım böyle çıktı bu testide 5 gün önce yaptım

Hamilesin canım bazen böyle şeyler olabiliyor herkesin rahim dengesi bir değil çünkü bu arada bu test güvenilir bir test bende çok kullandım sonuç negatifse kesinlikle negatif gösteriyor yani hamilesin geç döllenme olmuş muhtemelen tebrikler :)

Canım olabiliyor böyle durumlar onun için sen şimdi ilk iş gidiyorsun bir hastaneye(öncekine gitme) beta hcg baktırıyorsun,cevabı da bize yaz :KK50:

5 gün diyorsun.. hiç mi merak etmedin. çift çizgi çıkınca gebelik vardır nihayetinde.

Yaşadığım durum tuhaf bundan 1 hafta önce yaptırdım bişey çıkmadı bidaha çıkmaz die biraz daha bekledim

Evet geç döllenme olmuştur kan testi yaptır canım hayırlısı olsun. Yalnız 5 gün önce bu çıktıysa gitseydin hemen doktora nasıl sabrettin 5 gün :-)

Bu testten 1 hafta önce kan testi yaptırdım değerim 0,100 dü bunda pozitif adetim 12 gün geçti sizce hamilemiyim
Bu testin hiç yanıldığını görmedim belki geç döllenmedir ama bence hamilesin
Bu testin bi tık silik hali çıkmıştı bende

Back