• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SİZCE HAMİLEMİYİM YARDIM PLİS

Ganxhsnshndhd

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2024
18
2
1
19
Merhaba Arkadaşlar.
6 aydır çocuğum olsun diye uğraşıyorum sürekli hastaneye git gellerim oldu ve evlendikten sonra adetimde düzensizlik oldu bu yüzden yumurtlama günlerimi hesaplayamıyordum ve doktorumdan sürekli yumurtlama günlerine dikkat et önem göster dediği için her günü değerlendiriyordum Bu sefer öyle olmadı regl bitiminden 1 gün sonra ilişkiye girdim ve cidden hiç umudum yoktu okadar uğraştan sonra bir defayla olacağı aklımın ucundan bile geçirmiyordum bide kullandığım ilacında etkisi var diye düşünüyorum Adet söktürücü kullandım regl günlerim düzenli olsun diye ismi Duphaston ilacın ve adetime 10 gün kala göğüslerimin altı ağırmaya başladı böyle dokununca iğne batıyormuş gibi yanma hissi oluştu bide karın ağrım çok şidetliydi arada yanma hissi oluşuyordu regl olacakmışım gibi ama daha şiddetli uzun sürseydi dayanılacak gibi değildi yani ama neyseki 4 gün sürdü ve 2 gün devam eden Kahverengi lekelenme oldu ağrıyla birlikte farkettim lekelenmeyi bugün test yapma Fikri geldi aklıma ve yaptım ama Silik çizgi çıktı adetime 3 gün olduğu için diye sanırım ama emin olmak için sizede sormak istiyorum Lütfen yardım cı olun ve Allah Çocuk sahibi olmak isteyen herkese nasib eder inşallah 🤲🏻❤️❤️

Eklentiler

• IMG_20241225_155036.jpg
    IMG_20241225_155036.jpg
    93,8 KB · Görüntüleme: 36
Öncelikle merhaba. Olayınız üstüne görme gibi duruyor. Silik çizgi çıktıysa gebelik var demektir fakat kan testi mutlaka yaptırın.

Back