- 6 Nisan 2021
- 8
- 2
- 1
- Konu Sahibi Sennasevgi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani 4_5 saat sonra ilk idrar koyu geldi sonra atmadım onun izi sandım biraktim sonra tekrar baktım diğer tarafıda koyulaşınca bu bölge öyle kalmış emin değilim yaakaç dk sonrası bu test? hamilelik var gibi
Kuruma izine benziyor
var gibi görünüyo canım her şey gönlünce olsun ❤
İnşallah Allah'ım herkese nasip etsin heveslenmek istemiyorum fazla çok kırıldım bu konudavar gibi görünüyo canım her şey gönlünce olsun ❤
Idrari cok damlatmissiniz yarin sabah ilk id
Bende kuruma gibi zannediyorum ama ilk iz t bölgeside kadardı sonra beyaz kısmıda koyulaştiIdrari cok damlatmissiniz yarin sabah ilk idrarla bidaha yapın
Cok fazla sararti olmus testte ondan dolayi dedim pembelik var evet ama dogru sonuc almak icin sabah ilk idrarla 3 damla yeterli oluyor.Bende kuruma gibi zannediyorum ama ilk iz t bölgeside kadardı sonra beyaz kısmıda koyulaşti
Teşekkür ederim inşallah güzel haber alırımCok fazla sararti olmus testte ondan dolayi dedim pembelik var evet ama dogru sonuc almak icin sabah ilk idrarla 3 damla yeterli oluyor.
InsallahTeşekkür ederim inşallah güzel haber alırım
İnşallah bugün tekrar alicam bakalım inşallah tekrar çıkarValla benim negatif olduğu zamanlar kuruma çizgisi dahi çıkmıyordu
Bence var canm
Bazı markalarda benim de üstünden 1 gün de geçse çıkmıyordu ama bazı markalar kesin 2 saat sonra kuruma çizgisi gösteriyoduValla benim negatif olduğu zamanlar kuruma çizgisi dahi çıkmıyordu
Bence var canm
Sabah yaptım evet uyanır uyanmazKuruma çizgisi gibi geldi bana. Sabah idrari ile yaptınız mi?