Gebeliğe Hazırlık SİZCE HAMİLEMİYİM? FİKİR VERİRMİSİNİZ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

gizsiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2018
3.562
7.099
78
Merhaba kızlar,
Ben 28 günde bir regl oluyorum.Bu ay ilk defa ovulasyon ile denedim.çift çizgili 2tane gün gördüm.silikleştiği zamanları değerlendiremedim ama çift çizgileri değerlendirdim. Normalde reglim her ay 1 gün önceden gelir.10 gün öncesinden de sancı kramp göğüs şişmesi başlar,bacaklarımın üstleri sızlardı.Bazı aylar afedersiniz hem ishal ,hem kusma felaket geçirdiğimi biliyorum.
9 gün öncede zaten yumurtalama günümdü, o günler ilişki oldu. bende yine başladı kasıkta sancılar göğüsler şişti vs. hah dedim olmadı yine bu ay.24 temmuzda da idrar testi yaptım hiç bişey çıkmamıştı. ama yumurtalamadan 4gün geçmişti daha.
regl dönemi geldi.ben ağrı sızı bekliyorum yok. Dün normalde (1 gün önce geldiğinden) baktım hiç bi kıpırdamam yok. uzanınca kasıkta hafif bi gıdıklama tarzı bi hissiyat var.gögüsler dolgun hala. arada bi ateş basması yaşıyorum.avuç içlerim yanıyor.çok nadir sanki regl olucam gibi bi his kasıkta ama yine gelen giden yok.su gibi çook az akıntı var. sonra sarımtırak renk veriyorum günlük ped e. Yarında regl 2.günü diye Dr. a hormon testi için gidecektim.ama regl olmadım. umutlanmak istemiyorum acaba bekliyorum diye psikolojık mi olmuyorum.
Sizce ne yapmalıyım bu durumda? yani sanki bi sancı giricek ve regli olucam diyorum. bugün normdal regl günüm.1gün önceden gelmedi. hadi bugünde bekliyim diyorum. sizce belirtiler gebelikmi?

Evde ovülasyon ya da gebelik testi varsa onu yapıp sonucuna bakabilirsiniz. En sağlıklı o şekilde anlaşılır sanırım kan testi hemen vermek istemiyorsanız.

Evde ovülasyon ya da gebelik testi varsa onu yapıp sonucuna bakabilirsiniz. En sağlıklı o şekilde anlaşılır sanırım kan testi hemen vermek istemiyorsanız.
Kanda veririm ama korkuyorum umutla beklemek istemıyorum ve idrar testine bile cesaretim yok..hiçte böyle gecikmez kolay kolay.

Kanda veririm ama korkuyorum umutla beklemek istemıyorum ve idrar testine bile cesaretim yok..hiçte böyle gecikmez kolay kolay.

Test yapıp sonuca bağlamak bana göre daha güzel :) Bende dün test yaptım silik çıktı. Bugün kan verdim öğleden sonra çıkacak. Bu şekilde merakta beklemektense evde en azından test yapsanız sonuca bağlarsınız. Ben ovülasyon testi yaptım önce. Çift çizgi çıkınca gebelik testi yaptım. Öğleden sonra net sonucu öğrenirim.

İnşallah çokk mutlu olacagın bi sonuç çıkar canım.. benim içinde dua edermisin. inşallah bende mutlu haberler alırım

Bana sanki hamilelik belirtileri gibi geldi bence test yapt canım hayırlısı olsun hakkında

Ya benimde yumurtlama geçti ama hala ikinci çizgi belirgin çıkıyo ovu testinde tam anlamıyla silikleşmiyor şüpelendim bende şimdi ama daha bata var tabi

Konuştuğum her ateş basması varsa regl olacaksın diyor
Canım test yapsana böyle düşünmek stres yapıyor malesef bide ovulasyon testi varsa elinde onuda dene bi derim

Canım test yapsana böyle düşünmek stres yapıyor malesef bide ovulasyon testi varsa elinde onuda dene bi derim
şuan işteyim ve civarda eczane yok. ancak iş çıkışı canım. kist vs varsa büyük hayal kırılığı yalnız

şuan işteyim ve civarda eczane yok. ancak iş çıkışı canım. kist vs varsa büyük hayal kırılığı yalnız
Neden kist olsunki canım nerden kapıldın buna

Belirtiyle kimse sana bebek var veya yok diyemez,test yapmalısın. Ama adet 1 gün önceden geliyor dedin o gün bugünse en azından 1-2 gün geçmesini bekle. Hamile değilsende adetin gelir zaten.

Belirtiyle kimse sana bebek var veya yok diyemez,test yapmalısın. Ama adet 1 gün önceden geliyor dedin o gün bugünse en azından 1-2 gün geçmesini bekle. Hamile değilsende adetin gelir zaten.
Yok 1 gün önceden geliyor dedğim gün dündü.

Ya benimde yumurtlama geçti ama hala ikinci çizgi belirgin çıkıyo ovu testinde tam anlamıyla silikleşmiyor şüpelendim bende şimdi ama daha bata var tabi

Bildiğim kadarıyla bata bir iki gün kala ikisi de belirginse çizgilerin hamilelik ihtimali oluyor benimki bu şekildeydi

hafta ortasında sağ tarafta batma oluyordu. ne biliyim ben pek şanşlı değilimdir ondan bundada olmaz sanıyorum
Canım ne desek boş test yapmadan hiç bişey anlaşılmaz

Eklentiler

• C7AE969B-349A-4DA4-86B6-23103858A36B.jpeg
    66,7 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…