- 14 Eylül 2017
- 33
- 49
- 18
- 28
- Konu Sahibi Heleheleminnos
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
22 MayısGebelık olabılır kaç gün var adete
Son adetim22 Mayıs
Canım senın adet geceli 41 gun olmuş yeni ıdrar testinden net bellı olmaz ama bence kan ver baya gecmiş adetSon adetim
Verdim yarin belli olacakCanım senın adet geceli 41 gun olmuş yeni ıdrar testinden net bellı olmaz ama bence kan ver baya gecmiş adet
Ama eger adetın hıc boyle gecıkmedıyse hamılelık büyük ihtimal var cünkü 41 gun olmuş adet geceliVerdim yarin belli olacak
Emzirdigim icin düzensiz oluyorAma eger adetın hıc boyle gecıkmedıyse hamılelık büyük ihtimal var cünkü 41 gun olmuş adet geceli
Hım ne guzel demek annesiniz ne guzel inşallah rabbım bana da nasip ederrabbım bana bır tane versin başka istemem 1 taneye de razıyım ne guzel 4 ay önce anne adayıydım bende ama nasıp olmadı cok sanslısınız yerinizde olmayı su an o kadar ısterdım kıEmzirdigim icin düzensiz oluyor
Seni cok iyi anlıyorum çünkü benimde uzunca bir süre çocuğum olmadi klomen kullanıp çatlatma iğnesi ile gebe kaldim ilk çocuğuma . Buda kendiliğinden oldu tabi olduysa inşallah .Hım ne guzel demek annesiniz ne guzel inşallah rabbım bana da nasip ederrabbım bana bır tane versin başka istemem 1 taneye de razıyım ne guzel 4 ay önce anne adayıydım bende ama nasıp olmadı cok sanslısınız yerinizde olmayı su an o kadar ısterdım kı
Bende ilk bebeğime klomen ve catlatma ıgnesı ile hamıle kalmıştım bu sefer yıne klomen kullanıyorum 5 temmuzda da randevum var ınsallah bu ay gebelık oluşur ve bebeğim yasar inşallahSeni cok iyi anlıyorum çünkü benimde uzunca bir süre çocuğum olmadi klomen kullanıp çatlatma iğnesi ile gebe kaldim ilk çocuğuma . Buda kendiliğinden oldu tabi olduysa inşallah .
Rabbim isteyen herkese versin.
Zamanla olur inşallah takıntı haline getirme akışına bırak kismetinde varsa olur zaten
İnşallah canım kan testim çıktı hamileymişim rabbim isteyen herkese versinBende ilk bebeğime klomen ve catlatma ıgnesı ile hamıle kalmıştım bu sefer yıne klomen kullanıyorum 5 temmuzda da randevum var ınsallah bu ay gebelık oluşur ve bebeğim yasar inşallah![]()
Hayırlı olsun ne guzel tekrardan anne oldunuz nolur bana da dua edin rabbım bana da nasıp etsın bebegımıİnşallah canım kan testim çıktı hamileymişim rabbim isteyen herkese versin