Sizce hamilemiyim acil

Heleheleminnos

Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2017
33
49
18
28
Kizlar dün iki test yaptim ikisindede silik çizgi çıktı . Biri erken gebelik testi diğeri normal ucuz test . Bugün sağlık ocağına kan testi verdim ama sonuç yarın çıkacak çok merak ediyorum

Eklentiler

• IMG_20190701_184842.webp
    10 KB · Görüntüleme: 87
Gebelık olabılır kaç gün var adete

Emzirdigim icin düzensiz oluyor
Hım ne guzel demek annesiniz ne guzel inşallah rabbım bana da nasip ederrabbım bana bır tane versin başka istemem 1 taneye de razıyım ne guzel 4 ay önce anne adayıydım bende ama nasıp olmadı cok sanslısınız yerinizde olmayı su an o kadar ısterdım kı

Seni cok iyi anlıyorum çünkü benimde uzunca bir süre çocuğum olmadi klomen kullanıp çatlatma iğnesi ile gebe kaldim ilk çocuğuma . Buda kendiliğinden oldu tabi olduysa inşallah .
Rabbim isteyen herkese versin.
Zamanla olur inşallah takıntı haline getirme akışına bırak kismetinde varsa olur zaten

Bende ilk bebeğime klomen ve catlatma ıgnesı ile hamıle kalmıştım bu sefer yıne klomen kullanıyorum 5 temmuzda da randevum var ınsallah bu ay gebelık oluşur ve bebeğim yasar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…