Reglime denk geldi o yüzden hangisi olduğunu kestiremiyorumErtesi gün hapı kanama yapabilir diye biliyorum. Hamile değilsindir.
ertesi gün hapı korunma yöntemi değildir uzun vadede sorunlara yol açabilir onun yerine korunun lütfen. hamile olduğunuzu sanmıyorum haptan dolayı olabilir ama bilemiyorumSevgilimle cinsel bir ilişki yaşadık tam boşalacakken içimden çıktı ve eline doğru boşaldı o sırada tutuyordu ama bende bir ıslaklık ya da içime boşalmasını hissetmedim hemen sildim yine de 1 saat bile geçmeden ertes 72 kullandım aradan 6 gün geçti bende kanama başladı ama reglime 2 gün vardı 2 gün erken oldu bel ve kasık ağrım var regl kanım az ama kırmızı ve kasıklarım ağrıyor hamilelik var mıdır ? Bu regl mi yoksa ertes 72 kanaması mı?
Reglim galiba tam zamanında oldum ve çok sancım oldu ve kahverengi falan değil regl kanıydı sadece az olurum hepertesi gün hapı korunma yöntemi değildir uzun vadede sorunlara yol açabilir onun yerine korunun lütfen. hamile olduğunuzu sanmıyorum haptan dolayı olabilir ama bilemiyorum
Korkma regle 10 gün kala gebelik olma ihtimali çok çok düşüktür. Endişelenicek bişey yok hamile bile olanlar bu kadar erken belirti göstermez seninki psikolojik. Diğer ayki reglinin gecikmesi hamilelik belirtisi olabilir. Çok stres yaparak reglini de kesme bence.Ayrıca bundan sonra çok çok dikkatli olman gerek korunun veya zina yapmayın.Hayırlı gecelerSevgilimle cinsel bir ilişki yaşadık tam boşalacakken içimden çıktı ve eline doğru boşaldı o sırada tutuyordu ama bende bir ıslaklık ya da içime boşalmasını hissetmedim hemen sildim yine de 1 saat bile geçmeden ertes 72 kullandım aradan 6 gün geçti bende kanama başladı ama reglime 2 gün vardı 2 gün erken oldu bel ve kasık ağrım var regl kanım az ama kırmızı ve kasıklarım ağrıyor hamilelik var mıdır ? Bu regl mi yoksa ertes 72 kanaması mı? Regl gibi çok sancım oldu bunu da demek istedim
Reglim gecikmedi ki anlamadımKorkma regle 10 gün kala gebelik olma ihtimali çok çok düşüktür. Endişelenicek bişey yok hamile bile olanlar bu kadar erken belirti göstermez seninki psikolojik. Diğer ayki reglinin gecikmesi hamilelik belirtisi olabilir. Çok stres yaparak reglini de kesme bence.Ayrıca bundan sonra çok çok dikkatli olman gerek korunun veya zina yapmayın.Hayırlı geceler
Bir sonraki ay gecikme olursa şüphe etmelisin diyorum.Regle birkaç gün kala gebe kalsan dahi regl olanlar var ama 50 milyonda bir bu ihtimal çok çok çok düşük yani korkma rahatla.Reglim gecikmedi ki anlamadım
Biz sana yazdık ya test al diyeSevgilimle cinsel bir ilişki yaşadık tam boşalacakken içimden çıktı ve eline doğru boşaldı o sırada tutuyordu ama bende bir ıslaklık ya da içime boşalmasını hissetmedim hemen sildim yine de 1 saat bile geçmeden ertes 72 kullandım aradan 6 gün geçti bende kanama başladı ama reglime 2 gün vardı 2 gün erken oldu bel ve kasık ağrım var regl kanım az ama kırmızı ve kasıklarım ağrıyor hamilelik var mıdır ? Bu regl mi yoksa ertes 72 kanaması mı? Regl gibi çok sancım oldu bunu da demek istedim
Kızlar koşun koşunbilgi verin arkadaşa
pamuk musun nesin B BitterCikilata Katibin Ruhu Bitttter theblackswan Cemoos hizuran merve
Bir sonraki ay gecikme olursa şüphe etmelisin diyorum.Regle birkaç gün kala gebe kalsan dahi regl olanlar var ama 50 milyonda bir bu ihtimal çok çok çok düşük yani korkma rahatla.
Birşey yazmadın ne anlatıyorsun sen yaBiz sana yazdık ya test al diye
Anladım teşekkür ederimmBir sonraki ay gecikme olursa şüphe etmelisin diyorum.Regle birkaç gün kala gebe kalsan dahi regl olanlar var ama 50 milyonda bir bu ihtimal çok çok çok düşük yani korkma rahatla.
Yapabilsem yapardım zaten ki olan oldu şimdi geçmişe gidip eşim oraya boşalma diyemem ya saçmalayı kesin fikriniz yoksa yazmayın ugrasamamTest denen bişey var hadi onu dusunemiyorsanız kan verme denen bişey var hadi onu da es geçelim ,sevgiliniz oraya buraya boşalacagina bir kondom almayı düşünebilirsiniz Elmas hanım
Kızlar beta hcg 1126 gebelik varmidir
Evet var hayırlı olsunKızlar beta hcg 1126 gebelik varmidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?