Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım bide panikledim yerimde duramıyorum dedim bari buralarda dökeyim içimi:)Gölge gördüm ama erken gebelik testlerine güven olmuyor
Ben de aynı durumdayım ovulasyon testi ile her günü neredeyse değerlendirdik benim de bugünü saymazsak 1 hafta kaldı regle gerçi 6 gün varsa silik olması da çok normalAynen canım bide panikledim yerimde duramıyorum dedim bari buralarda dökeyim içimi:)
Evet hamileligi öğreniyorsun 2 günde bir artış takibi 3000 4000 ini görünce kese oluşacak mi bebek var mı sonra 2 hafta daha geçecek kalp atışı var mı çok güzel bekleyişlerAy güzel haberler alırsın inşallah sende tez canlılık çok zor
Ayyy şuan tek isteğim benimle birlikte mi bunu öğrenmekEvet hamileligi öğreniyorsun 2 günde bir artış takibi 3000 4000 ini görünce kese oluşacak mi bebek var mı sonra 2 hafta daha geçecek kalp atışı var mı çok güzel bekleyişler
Ne zaman ovulasyon pik yaptı adet tarihiniz ne zamanAyyy şuan tek isteğim benimle birlikte mi bunu öğrenmek
Silik çizgi var canım
9 şubatta pik yaptı reglme 6 gün var ama daha önce çok net olmamakla birlikte 4,5 şubatta bir kez daha yumurtlamış olma ihtimalim var.Ne zaman ovulasyon pik yaptı adet tarihiniz ne zaman
Benim de 9 Şubat'ta pik yaptı benim de 6 günüm kaldı çok heyecanlıyım ben de ama test yapacak cesaretim yok hiç belirtiniz oldu mu9 şubatta pik yaptı reglme 6 gün var ama daha önce çok net olmamakla birlikte 4,5 şubatta bir kez daha yumurtlamış olma ihtimalim var.
Benim 7 günum kaldıBenim de 9 Şubat'ta pik yaptı benim de 6 günüm kaldı çok heyecanlıyım ben de ama test yapacak cesaretim yok hiç belirtiniz oldu mu
Ay evet kuzum sol kasığımda sık sık ağrım var çok. Belimde birde ama özellikle sol taraflarım ağrıyor. Sık tuvalete çıkıyorum. Bunlar bende olan değişiklikler. Aa bide kokusuz akıntı.Benim de 9 Şubat'ta pik yaptı benim de 6 günüm kaldı çok heyecanlıyım ben de ama test yapacak cesaretim yok hiç belirtiniz oldu mu
Kan testini ne zaman versem sağlıklı olur peki :)Garanti olması için bir kan vermen daha iyi olur bence hafif bir çizgi var gibi duruyor
Adetten 15 gün sonra diye biliyorum doktorum o şekil tavsiye etmişti net sonuç içinKan testini ne zaman versem sağlıklı olur peki :)
Kan testi verecek misinizAy evet kuzum sol kasığımda sık sık ağrım var çok. Belimde birde ama özellikle sol taraflarım ağrıyor. Sık tuvalete çıkıyorum. Bunlar bende olan değişiklikler. Aa bide kokusuz akıntı.
Kan testi verecek misiniz