Sizce hamilelik var mı?

tubidir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2023
66
29
29
C01D1CD5-2647-4491-84F7-1F52646E352D.jpeg

Bu arada son 4 gündür çok kasık ağrım bel ve bacak ağrım var. Reglme son 6 gün. Ovülasyon takibi ile gebe kalabilmek için değerlendirme yaptık.

Gölge gördüm ama erken gebelik testlerine güven olmuyor

Aynen canım bide panikledim yerimde duramıyorum dedim bari buralarda dökeyim içimi:)
Ben de aynı durumdayım ovulasyon testi ile her günü neredeyse değerlendirdik benim de bugünü saymazsak 1 hafta kaldı regle ❤️ gerçi 6 gün varsa silik olması da çok normal

Ay güzel haberler alırsın inşallah sende tez canlılık çok zor 🤦🏼‍♀️
Evet ❤️ hamileligi öğreniyorsun 2 günde bir artış takibi 3000 4000 ini görünce kese oluşacak mi bebek var mı sonra 2 hafta daha geçecek kalp atışı var mı çok güzel bekleyişler

9 şubatta pik yaptı reglme 6 gün var 🤭 ama daha önce çok net olmamakla birlikte 4,5 şubatta bir kez daha yumurtlamış olma ihtimalim var.
Benim de 9 Şubat'ta pik yaptı 😀 benim de 6 günüm kaldı çok heyecanlıyım ben de ama test yapacak cesaretim yok hiç belirtiniz oldu mu

Benim de 9 Şubat'ta pik yaptı 😀 benim de 6 günüm kaldı çok heyecanlıyım ben de ama test yapacak cesaretim yok hiç belirtiniz oldu mu
Ay evet kuzum sol kasığımda sık sık ağrım var çok. Belimde birde ama özellikle sol taraflarım ağrıyor. Sık tuvalete çıkıyorum. Bunlar bende olan değişiklikler. Aa bide kokusuz akıntı.

Ay evet kuzum sol kasığımda sık sık ağrım var çok. Belimde birde ama özellikle sol taraflarım ağrıyor. Sık tuvalete çıkıyorum. Bunlar bende olan değişiklikler. Aa bide kokusuz akıntı.
Kan testi verecek misiniz ❤️

X