Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım var görünüyo inşallah vardır bence acile gidip bi kan ver bebeşin geliyorum anne diyo gibiHerkese merhaba ben çoktandır üyeyim ama ilk defa konu açıyorum adetim 4 gün gecikti ve biraz önce test yaptım sizce gebelik var mı yardımcı olabilecekler yazarsa çok sevinirim![]()
Herkese merhaba ben çoktandır üyeyim ama ilk defa konu açıyorum adetim 4 gün gecikti ve biraz önce test yaptım sizce gebelik var mı yardımcı olabilecekler yazarsa çok sevinirim![]()
Hemen çıktıKaç dk sonra cıktı ikinci çizgi
İnşallah çok teşekkür ederim ☺umutlandirmis olmayim ama var gibi kardesim bir kan testi yaptir bencede yani bakalim ne cikicak bazen yanilmalar oluyor kanda cikmiyor filan o yuzden bence bir git baktir bakalim .. insallah hamilesindir![]()
Var O Zaman tebriklerHemen çıktı
Herkese merhaba ben çoktandır üyeyim ama ilk defa konu açıyorum adetim 4 gün gecikti ve biraz önce test yaptım sizce gebelik var mı yardımcı olabilecekler yazarsa çok sevinirim![]()
evet yaaa cok net bir cizgi var hadi insAllah dorudur kesin sonucu kan syler sana bize haber ver bari :))Testin son hali hepinize cevabınız için teşekkür ederim yarın ilk işim kan testi yaptırmak olacak inşallah ben aslında 3 yıllık evliyim 2 sene vajinismus rahatsızlığı yaşadım 5 ay önce yendim çok şükür bugün bu testi yaptım ama heyecandan ölücem
Hayır bilmiyor daha söylemedimevet yaaa cok net bir cizgi var hadi insAllah dorudur kesin sonucu kan syler sana bize haber ver bari :))
bu arada esin biliyormu ? bilmiyorsa supriz yaparsin kandan snra :)
evet yaaa cok net bir cizgi var hadi insAllah dorudur kesin sonucu kan syler sana bize haber ver bari :))
[/QU
Kanda da çıktı çok şükür daha çok yeni Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah ☺evet yaaa cok net bir cizgi var hadi insAllah dorudur kesin sonucu kan syler sana bize haber ver bari :))
Ah canimmm tebrik ederimm Rabbim kucağına almayı nasib etsin çok sevindim Rabbim esirgesinn canimKanda da çıktı çok şükür daha çok yeni Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah ☺![]()