• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Sizce hamilelik var mı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Meran01

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2020
20
21
18
29
Herkese merhaba ben çoktandır üyeyim ama ilk defa konu açıyorum adetim 4 gün gecikti ve biraz önce test yaptım sizce gebelik var mı yardımcı olabilecekler yazarsa çok sevinirim 🙏

Eklentiler

• 20200614_163455.webp
    20200614_163455.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 102
Herkese merhaba ben çoktandır üyeyim ama ilk defa konu açıyorum adetim 4 gün gecikti ve biraz önce test yaptım sizce gebelik var mı yardımcı olabilecekler yazarsa çok sevinirim 🙏
Canım var görünüyo inşallah vardır bence acile gidip bi kan ver bebeşin geliyorum anne diyo gibi 😍😍😍

umutlandirmis olmayim ama var gibi kardesim bir kan testi yaptir bencede yani bakalim ne cikicak bazen yanilmalar oluyor kanda cikmiyor filan o yuzden bence bir git baktir bakalim .. insallah hamilesindir :halay:

Ayy hayırı olsunn var evett ne kadardır istiyodunuz
Tam beklemeden çekmenize rağmen çizgi çok belli bi 5 dk bekleyip çekin daha net olacaktır 😍

Testin son hali hepinize cevabınız için teşekkür ederim yarın ilk işim kan testi yaptırmak olacak inşallah ben aslında 3 yıllık evliyim 2 sene vajinismus rahatsızlığı yaşadım 5 ay önce yendim çok şükür bugün bu testi yaptım ama heyecandan ölücem

Eklentiler

• 15921469425347067510802574753568.webp
    15921469425347067510802574753568.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 43
Testin son hali hepinize cevabınız için teşekkür ederim yarın ilk işim kan testi yaptırmak olacak inşallah ben aslında 3 yıllık evliyim 2 sene vajinismus rahatsızlığı yaşadım 5 ay önce yendim çok şükür bugün bu testi yaptım ama heyecandan ölücem
evet yaaa cok net bir cizgi var hadi insAllah dorudur kesin sonucu kan syler sana bize haber ver bari :))

bu arada esin biliyormu ? bilmiyorsa supriz yaparsin kandan snra :)

evet yaaa cok net bir cizgi var hadi insAllah dorudur kesin sonucu kan syler sana bize haber ver bari :))

[/QU

Kanda da çıktı çok şükür daha çok yeni Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah ☺🙏

Back