sizce hamile olma ihimalim var mı?

canım benımde sabah ıdrarım koyu sonra gun ıcersınde acık oluyor ,gobek delıgımın oralarda batma oluyor 26 gunde bır adet goruyorum ama hale hamıle degılım test yap bence ,kan testıde en ıyısıdr adetten once cıkartır

idrar renginde herhangi bi değişiklik yok bende öyle çok da gitmiyorum tuvalete sanki kasıklarımın içinde karınca var ara ara dolaşıyor gibi içten bi kaşınma oluyor dün gece boyunca kasıklarım ağrıdı kısa kısa bugün test yaptım ama negatif çıktı yarını bekliyorum yarın da gelmezse eğer çarşamba günü kan testi yaptırıcam.

ıdarradakı karıcalanma ve kasınma ıltıhap oluypr canım ,mantarda olabılıyor yogun kasınma varsa sen kan testı yaptır kesın cıkar

ben hala adet olmadım kızlar yaa şimdi geldim iş yerine yolda gelirken bi ıslaklık oldu hah dedim tamam kesin geldi ama biş bakayım ki bembeyaz uzamayan kesik akıntı bugün için kadın hastalıklarında yer bulamadım yarın için randevu aldım nasıl geçicek bugün bilmiyorum

adet olamamak çok kötü yaaaa bende yine söktürücü kullandım bu ay ve son 1 hap kaldı bitiyo,hala tık yok..
en son 7 ocakta olmam lazımdı olmadı..
doktora gittim söktürücü verdi..ama hala olmadım çok şişim,karnımda ağrıyo

senin epey geçmiş hep mi böyle peki?benim hayatımda ilk kez 2 gün gecikti

senin epey geçmiş hep mi böyle peki?benim hayatımda ilk kez 2 gün gecikti

evlendikten sonra hep düzenliydi..
ama 9 ay önce bi düşüğüm oldu ve sonrasında dengem bozuldu..
o zamandan beri düzenli olamıyorum ve bu ay dahil 3 defa söktürücü kullandım..
çok zor yaaaa,hem şişlik yapıyo hemde ağrı oluyo karnında..
oysaki iyi takip ederdim,düzenliydi..
ben hep ilaçla mı hasta olucam bilmiyorum

senin normalde düzenliyse gebelik ihtimalin vardır belki?bilmiyorum düşünüyomusunuz ama?
geçmişide okumadım gerçi..
baktırdınmı?

ben de ondan şüpheleniyorum şuan düşünmüyoruz ama olursa da hayır demeyiz :) benim 26. günde mutlaka gelir hiç aksatma ya da erken gelme olmadı kasıklarımda ağrı var 2 gündür adet sancısı şeklinde fakat çok kısa kısa şuanda da beyaz akıntı hayli fazla su gibi..hastaneye gitmeyi düşünüyordum fakat sıra kalmamış yarına kaldı..sence hamile olabilirmiyim?yaşamışsın az çok biliyorsundur :)

belirtiler herkeste farklı oluyo tabi ama...
bende inanılmaz bi göğüs hassasiyeti vardı,özellikle uçları çok acırdı..dokununca bile..
akıntı oluyordu dediğin gibi sulu beyazımsı,yumurta beyazı gibi kıvamlı..
kasık ağrısı zaten vardı..

doktordan şimdi geldim kızlar ultrasonbla baktı rahim açık dedi kese göremedim henüz dedi kan tahlili yapalım ondan sonra belli olur dedi :) 14:30 da çıkıcak sonuçlar..merak içerisindeyimm

doktordan şimdi geldim kızlar ultrasonbla baktı rahim açık dedi kese göremedim henüz dedi kan tahlili yapalım ondan sonra belli olur dedi :) 14:30 da çıkıcak sonuçlar..merak içerisindeyimm

geçmişi okudum ve sonucu çok merak ettimm inşallah hamilesindir

Hani böyle sevdiğiniz filmler vardırya, sonunu çok başka hayal eder sonra hayal kırıklığına uğrarsınız. Yazını baştan sona okudum. Mutlu haberini bekliyordum. Ama hamile olmadığını öğrenince üzüldüm. Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşAllah.

bende sonucu cok merak ediyordum üzülme canım Allah istediğiniz zaman nasip etsin. kazayla diyordun ama hayal kırıklığına uğruyor insan bende yaşadım. herşeyin hayırlısı olsun

Slm kizlar bende yeniyim aranizda . 2 senelik evliyim 1 kimyasal gebelik1 de 8 haftalikken kalbi durdu bbegimin kurtaj gecirdim 6 aydir deniyoruz bu ay kasiklarimda hafif batma haric herhangi birsey yok bat 8 subat dualarinizi esurgemeyin lutfennn rabbim hepimizin yardimcisi olsun

Adetime 3 gun var ve kasigim agriyor,bi de iki gogsumun kahverengi bolgelesinde mavi cok belirgin damarlar cikti boyle bi sey yasayipta hamile olan var mi :)

hamilelikte erken teşhis için en mantıklısı kan tahlili yaptırmak. evde yapılan testler hamileliğin yaklaşık 2. ayına kadar sağlıklı sonuç veremeyebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…