• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hamile olabilirmıyım lütfen cevap

izotonik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2013
49
21
38
Ağrı
Slm öncelikle benim sat 26.4.2013 beklene adet tarihim 24.05.2013 fakat ben dünde beri adet olmadım normalde benim adetlerim düzenlidir 29. Gün sabat 09-12 arası adet olurum 9 aydır hep böyle idi bu ay olmadı sizce hamilelik varmı dır çok istiyorum lütden bilgisi olanlar varsa yaza bilirmi bthc yaptırma istemiyorum erken dir diye dün idrarda yatım negatifdi eşimle paylaştım o bendende çok heycanlı kızlar ne yapıyım gebelik için henuz çok erken mı 9 aydır gebe kalamıyorum bırde hep beklene tarihlerde adet oldu ne yapıyım bilgisi olanlar vrmı benim için lütfen dua edin bilgilerinizi bekliyorum teşk birde sık idrar cıkıyorum aceba psikolojik midir karnım belimde adet olakmış gibi agrı var.

merhaba canım, ben üç oğlan annesiyim, öncelikle belinde ağrı varsa bu bugünlerde adet olabileceğin anlamına da gelebilir. Çünkü bugüne kadar adetlerinin düzenli olması demek, bundan sonra olmayacağı anlamına gelmez. Yani bir hafta falan bekle, ondan sonra test yap, o zaman daha doğru bir sonuç alırsın. Çünkü şu an hamile olsan bile beta hcg hormonu idrarında belirli bir seviyeye henüz ulaşmadığı için testlerin negatif çıkacaktır. :1:

bilginiz için teşk sınavım var ama kendimi ders çalışma ya vereniyorum birada akıntı var adet oldum olcagım beklentisi içindeyim

slm öncelikle benim sat 26.4.2013 beklene adet tarihim 24.05.2013 fakat ben dünde beri adet olmadım normalde benim adetlerim düzenlidir 29. Gün sabat 09-12 arası adet olurum 9 aydır hep böyle idi bu ay olmadı sizce hamilelik varmı dır çok istiyorum lütden bilgisi olanlar varsa yaza bilirmi bthc yaptırma istemiyorum erken dir diye dün idrarda yatım negatifdi eşimle paylaştım o bendende çok heycanlı kızlar ne yapıyım gebelik için henuz çok erken mı 9 aydır gebe kalamıyorum bırde hep beklene tarihlerde adet oldu ne yapıyım bilgisi olanlar vrmı benim için lütfen dua edin bilgilerinizi bekliyorum teşk birde sık idrar cıkıyorum aceba psikolojik midir karnım belimde adet olakmış gibi agrı var.

test için çok erken biraz daha beklemelisin eminim ki sende hissedeceksin kendindeki degişiklikleri inş. Rabbim nasip eder

Back