• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hamile olabilirmiy im?

Bayanlar ben geçen ay hastaneye gittim adet sancim vardi adet oldum tahlil verdim sonuçta HCG 1.19 cıktı doktor hanim ya dusuk yapmış olabilirsiniz dedi polikinlige geliniz dedi randevu aldım gitti HCG 0.1 cıktı bu sefer düşük olmuş olabilir dedi :-( o günden sonra düzenli ilişkiye girdik yumurtlama günümden 1 gün önce ve sonra yaptım o günden sonra kaşık agrım oluyor goguslerimde büyüme gazim çok ve mide yanması oluyor arada da idrara çok çıkiyorum sizce hamile miyim ?? Ama şuanda adetime 2 gün var sadece arada tatlı yemek istiyorum ve göğüslerim sis sizce hamile iyim kasik agrım oluyor oda geceleri ???
bence şu iki günüde atlattıktan sonra kan testi yaptır saydığın değişimler hamilelik belirtisi gibi
eğer hamileysen şimdi de çıkar kan testinde
benim üçüncü gebeliğim göğüsler şişince hemen anlıyorum kan testinede gerek kalmıyor :KK39:

Benim goguslerim sis arada hafif kaşık agrım ve aşırı derece gazim oluyor ve sürekli aklıma tatlı geliyor agiz tadim hep eksi oluyor . Hamile olupta belirti olmamasi normal mi yoksa ne zaman baslar belirti ilk zamanlarda kasik agrim bel agrim cok fazla idi simdide ayakta oldugum zaman agrim oluyor hem kasik hem bel belirtiler ne zman basliyor yasemin hanım yardım edin bana tecrübelerinizi benimle paylaşın lütfen masallah allah anali babali buyutsun

göğüsler şiş ve dokunamıyorsan sık idrara çıkıyorsan idrar rengin koyuysa hamile olabilirsin
bazı kişilerde adet olacağı zaman göğüs ağrısı şişliği oluyor bende adet döneminde böyle birşey olmadığı için göğüsler şişince biliyorum.ağız ekşimesi benim 6.haftadan beri var.yani anlattıklarına göre hamile olabilirsin yinede kesin birşey diyemiyorum umutlanıp üzülmemen için test yaptırman en doğru sonucu verecektir.

Teşekkür ederim çok sağ olun peki test ne zaman yapmalıyım k.b rahatsız ediyorum sizleri hakkınızı helal edin

Hamile olmasan ikinci çizgi ağzınla kuşta tutsan çıkmıyor. Bence hamilesin birde kan testş yaptır hamileliğin tescillensin :anneadayı:
Hamile olmasanı bir tarafa bırakın ben hamile olduğum halde 2.çizgiyi göremedim :D hayırlı olsunnnn yarın kan testi de yaptır.

Benim goguslerim sis arada hafif kaşık agrım ve aşırı derece gazim oluyor ve sürekli aklıma tatlı geliyor agiz tadim hep eksi oluyor . Hamile olupta belirti olmamasi normal mi yoksa ne zaman baslar belirti ilk zamanlarda kasik agrim bel agrim cok fazla idi simdide ayakta oldugum zaman agrim oluyor hem kasik hem bel belirtiler ne zman basliyor yasemin hanım yardım edin bana tecrübelerinizi benimle paylaşın lütfen masallah allah anali babali buyutsun
Canım ilk haftasında başlıyor ağrılar eğer adet olmadan önce böyle ağrıların hiç olmadıysa (bir kez bile olmadıysa) hamilelik belirtisi. Ben öğrenmeden 5 gün öncesinde bel ve kasık ağrılarım başladı ama adet öncesinde de olurdu sadece 1 sefer bel ağrısından başım döndü bayılacaktım o zaman şüphelendim

Adetime 1 gün var ama aklımda sadece tatlı gazim bel agrim bazende kasiklarim agiriyor ilkki gibi degil agrilarim ama goguslerim cok sis kasintim var idrarimda bazen cok cikiyorum bazen de az rengi ice ne koyu ne acik orta renk sizce hamilemiuim idrar testi yarin yapiyim mi kan mi yaptiriyim

Adetime 1 gün var ama aklımda sadece tatlı gazim bel agrim bazende kasiklarim agiriyor ilkki gibi degil agrilarim ama goguslerim cok sis kasintim var idrarimda bazen cok cikiyorum bazen de az rengi ice ne koyu ne acik orta renk sizce hamilemiuim idrar testi yarin yapiyim mi kan mi yaptiriyim
Hamile olma ihtimalin var. Ama idrar testi için çok erken net bi sonuç alamayabilirsin kesin sonuç için kan testi yaptırmalısın.

Adetime 1 gün var ama idrar test yaptım negatif cıktı belirti falan hala var yarın kan testi yaptiriyim mi sizce hamile miyim

Adetime 1 gün var ama idrar test yaptım negatif cıktı belirti falan hala var yarın kan testi yaptiriyim mi sizce hamile miyim
Çok sabırsız davranıyosun idrar testinde net sonucu adet gecikmesinden 1 hafta sonra alırsın kan testini de bekle bi 3 4 gün geçsin derim ben.

bence hemen git kan testi yaptır rahatla çok stres yaptın :rolleyes:sonucu bize de bildir bizde rahatlayalım :KK71:inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum:KK9:

Adet oldum kızlar bugün doktora gittim doktor biraz yumurtalar tembel dedi kan aldı sonucları pazartesi alacağım

Yasemin hanım maşallah 3 çocuğunuz var bizede önereceğiniz birşey var mi ?

hakkında hayırlısı olsun, inş önümüzdeki ay hamiş olursun:anneadayı: benim 1 oğlum var 3 yaşına girecek .1 tanesi 7 haftalıktı öldü ekimde kürtaj oldum.bu 3. bebeğim.çatlama gününü hesaplat internetten .çatlama günü,çatlama öncesi ve sonrası mutlaka ilişkiye gir.tabiki buradaki en büyük etken rabbimiz.ol derse oluyor .kısmet.

Teşekkür ederim yasemin hanım RABBİM HAYIRLI EVLAT OLMASINI NASIP ETSIN yasemin hanım birde doktor yumurtaliklarin biraz temel dedi ne yapmalıyım adetim şuan ilişkiye girmeliiyim sizce?

bu adetinin başlangıç tarihinden çatlama gününü hesaplat internetten ona göre çalışmalara başla:KK70:

Daha yeni evliyim yasemin hanım ne yapacağımı bilmiyorum adetinin 2 inci günü ilişkiye girmeli miyim sizce birde ilişkiye girmek için yumurtlama gününü mu beklemeliyim nasıl yapmalıyım

Adetliyken ilişiliş girilmez ki çocukta olmaz bu dönemde yumurtlama günün benim tahminim 19 şubat o hafta 1 gün arayla sürekli ilişkiye gir

Yanı abla adet bitiminden 2 günde bir mi girmem lazım internetten bunlara baktım ama bunlar yazıyordu resimlere bakar mısın rica etsem anlamıyorum ben tam olarak

Eklentiler

• Screenshot_20180208-181211.png
    Screenshot_20180208-181211.png
    84,4 KB · Görüntüleme: 19
  • Screenshot_20180208-181300.png
    Screenshot_20180208-181300.png
    153,4 KB · Görüntüleme: 27
  • Screenshot_20180208-181429.png
    Screenshot_20180208-181429.png
    99,7 KB · Görüntüleme: 25
Back