- 7 Kasım 2016
- 31
- 9
- 6
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerden bilelim test yapınYa lütfen bana da yardımcı olun![]()
kan testi yaptırın erken gebeliklerde gebelik testi negatif çıkabiliyor31 aylık bir oğlum var 16 ay önce sütten kesildi ama gögüsümden sıktıkça hala süt geliyo 4 gündür şişti ve ağrı var adetimde bi kaç kahverengi şekilde leke geldi 3 gün önce test yaptım negatif çıktı ama yinede şüpheleniyorum hamile olabilir miyim
Kızlar bende iki çizgi net çıktı kıpkırmızı şekilde. Bu testler kesin midir ?kan testi yaptırın erken gebeliklerde gebelik testi negatif çıkabiliyor
göğüslerde şişme ve ağrı hamilelik belirtisi olabilir bende öyle oldu çünkü
test yapmadan göğüslerden biliyorum hamile olduğumu![]()
Yanilma payi az .Markasi neydiKızlar bende iki çizgi net çıktı kıpkırmızı şekilde. Bu testler kesin midir ?
Freely marka kullandım adet günüm de 12 gün geçmişti...Yanilma payi az .Markasi neydi
O zaman dogrudur 12 gun nasil beklediniz yahu ben adetime 3 gun kala ogrendimFreely marka kullandım adet günüm de 12 gün geçmişti...
İstemediğim bi şeydi çünkü hastalanıcam kesin gecikti diye inanmak istemedimO zaman dogrudur 12 gun nasil beklediniz yahu ben adetime 3 gun kala ogrendim![]()
Hamile olmasan ikinci çizgi ağzınla kuşta tutsan çıkmıyor. Bence hamilesin birde kan testş yaptır hamileliğin tescillensinKızlar bende iki çizgi net çıktı kıpkırmızı şekilde. Bu testler kesin midir ?
Canim sen şimdi ağzınla kuş tutsanda çıkmaz dedin ya Benim testimde çıktı ama ne kadar sonra bilmiyorum gece yaptım 8 saat uykudan sonra baktım çok çok silik bir çizgi vardı . Çok dikkatli bakarsanız 2. Cizgi var basks test yaptim AMA hic bisey cikmadi onda bata 4 gun varHamile olmasan ikinci çizgi ağzınla kuşta tutsan çıkmıyor. Bence hamilesin birde kan testş yaptır hamileliğin tescillensin![]()
Korkuyorum negatif sonuç çıkar diye sizce şuan gitmelimiyim adetime 2 gün varHamilelik ve adet belirtileri benzer oluyor. Kan testi yaptır 4 gün sonra adet olmazsan
Adetinin geçmesini beklemelisin net sonuç için. Allahtan hayırlıını iste nasipse senin de güzel bir yavrun olur inşallahKorkuyorum negatif sonuç çıkar diye sizce şuan gitmelimiyim adetime 2 gün var
Amin cümlemizeAdetinin geçmesini beklemelisin net sonuç için. Allahtan hayırlıını iste nasipse senin de güzel bir yavrun olur inşallah
kan testinde kesin sonuç alırsın canım en iyisi kan testi yaptırCanim sen şimdi ağzınla kuş tutsanda çıkmaz dedin ya Benim testimde çıktı ama ne kadar sonra bilmiyorum gece yaptım 8 saat uykudan sonra baktım çok çok silik bir çizgi vardı . Çok dikkatli bakarsanız 2. Cizgi var basks test yaptim AMA hic bisey cikmadi onda bata 4 gun var