• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hamile olabilir miyim?

cucumm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2011
72
0
36
A.B.D.
merhaba arkadaslar ben gecen ay bır konu acmıstım ama cewap gelmedı kı o ay hastalandım zaten kızlar bu ay adetım bıtelı 8 gun oldu eşimle bebek denedık fakat ılişkiden 3 gun sonra benım göuslerımde acayıp bır şişlik oldu gögüslerım ço0k şişti ozellıkle sol gousum daha bır cok sısıtı aceba benım bu ay hamıle olma ıhtımalım var mı BU GUN GIDIP KAN TESTI YAPTIRSAM SONUC CIKARMI ILİŞKİDEN 8 GUN SONRA BENım adet gunume daha 12 gun felan var ama bekleyemıyorum şimdi test yaptırsam israr damı cıkar yoksa kandamı ceabınızı en acılınden beklıyorumö kızlar bırde dun gece bır ruya gordum göguslerımden sut akıyordu bende o sutlerı bıberona doldurum evde mınık bır kopegım var o na ıcırıyordum kıme anlatsam hamılelık dedı ınternettede3 oyle yazıyor bana bır umut verın kızlar lutfen sızce hamıle olabılırmıyım

geçen ay adet olmuşsunuz,bu ay daha yeni yumurtlama döneminiz,bence daha değilsiniz:34:

canım umarım Allah gönlüne göre verir ama hamile olsanda olmasanda ne kan ne idrar testi şu anda sana pozitif vermez belki çok düşük bir ihtimalde olsa kanda çıkar ama sanmıyorum bu kadar erken 1 hafta sonra kanda çıkabilir belki ama için rahat edecekse git yaptır test en azından bir kaç günlüğüne sakinleşirsin :)

geçen ayda o kadar heveslendım 3 defa kan testı 2 defada ıdrar testı yaptım ama sonuç hastalandım dıyorum kı aceba ustune mı gördum şimdi gouslerım bır anda bu kadar şişti ve taş gıbı serttlestı

bence bir hafta sonra falan yaptır şimdi yaptırsan bir şey çıkmaz bence boşuna heyecanlanma :) biraz daha bekle öyle git. inşallah hamilesindir:49:

neden bukadar cok panik yapiyorsunki. uzun zamandir mi olmuyor cocugun. böyle stress yaparsan hamile kalman zorlasir :34:

allahim her isteyene hayirli bebis nasip etsin insallah :49:

1 yıllık evlıyız fakat daha cocugu 2 aydır dusunuyoruz ılk kez gecen ay denedık yanı daha cok yenı fakat bende bıraz panık atak var olacaksa hemen olsun ıstıyorum bır an evvel ogrenım sonucu ıcım rahatlasın ama kötu sonuç almak ıstemıyorum daha yaşımda cok buyuk degıl 23 yasındayım eşim 24 ama bız genc anne ve baba olmak ıstıyoruz aCELEMIZ o yuzden :(

merhaba arkadaslar ben gecen ay bır konu acmıstım ama cewap gelmedı kı o ay hastalandım zaten kızlar bu ay adetım bıtelı 8 gun oldu eşimle bebek denedık fakat ılişkiden 3 gun sonra benım göuslerımde acayıp bır şişlik oldu gögüslerım ço0k şişti ozellıkle sol gousum daha bır cok sısıtı aceba benım bu ay hamıle olma ıhtımalım var mı BU GUN GIDIP KAN TESTI YAPTIRSAM SONUC CIKARMI ILİŞKİDEN 8 GUN SONRA BENım adet gunume daha 12 gun felan var ama bekleyemıyorum şimdi test yaptırsam israr damı cıkar yoksa kandamı ceabınızı en acılınden beklıyorumö kızlar bırde dun gece bır ruya gordum göguslerımden sut akıyordu bende o sutlerı bıberona doldurum evde mınık bır kopegım var o na ıcırıyordum kıme anlatsam hamılelık dedı ınternettede3 oyle yazıyor bana bır umut verın kızlar lutfen sızce hamıle olabılırmıyım

Bu anlattıklarınızı en iyi jinekoloğa anlatsanız, o bile size hamile olup olmadığınızı söyleyemez.

bu kadar takıntı yaparsanız, gebe kalmanız çok güçleşir çünkü stres hormonları yumurtalıkları baskılar.
reglden sonra 8 gün geçti demişsiniz, muhtemelen yumurtlama döneminesiniz.

1 yıllık evlıyız fakat daha cocugu 2 aydır dusunuyoruz ılk kez gecen ay denedık yanı daha cok yenı fakat bende bıraz panık atak var olacaksa hemen olsun ıstıyorum bır an evvel ogrenım sonucu ıcım rahatlasın ama kötu sonuç almak ıstemıyorum daha yaşımda cok buyuk degıl 23 yasındayım eşim 24 ama bız genc anne ve baba olmak ıstıyoruz aCELEMIZ o yuzden :(

Biraz sakin olun herseyden once.. Stres bile olmamasi icin bir neden. Akisina birakin olayi.. Sakin ve sabirli olun. Insanlar yillarca deniyorlar da olmayabiliyor.. Insallah hamilesinizdir, bu kadar aceleci davranacak bir sey yok, hele bi bekleyin regl gununuz gecsin.. Kafaya taktikca stres yaptikca tutacagi varsa da tutmaz. Relaxxx:34:

Arkadaslar burada cok hamile olmak isteyen bayanlar var... adetin gecikmesinden önce yapilan hic bir test dogru degil.. Kendinizi ve yakinizdakileri emin olmadan bu sekilde haber vermeniz yine üzülmenize neden olacak... Ufak tefek belirtilerle kendinizi hayal kirikligina ugratmayin...anne olmak isteyen bütün bayanlara güzel ve saglikli bebekler nasip olmasini dilerim ....:49:

tatlım şuan anca yumurtlama dönemindesin daha hamile olsan bebek rahime bile yerleşmemiştirki :)
burada gebelik bölümü var orada biraz takılmanı tavsiye ediyorum :)
öncelikle panik yaparak asla hamile kalamazsın stres hamileliğin birebir düşmanı..
ve adet günlerin düzenlimi.mesela 30 günde bir adet oluyorsan 30 dan 14 ü çıkar o gün senin yumurtlama günün.anca o günden sonra hamilelik oluşur.adetten hemen sonra hamile kalınması çok çok düşük bir ihtimal.yumurtlamadan sonrada sperm yumurta ile buluşacak orada döllenecek sonra 1 hafta yolculuk yapacak ve rahime yerleşecek bunların hepsi ilişkiden 10 gün sonrasında falan oluşuyor.yani en erken adetten 1 hafta önce kanda öğrenebilirsin bazen onu bile öğrenemeyebilirsin.ve ilk denemelerde olmuyor diye üzülme ben 4 aydır deniyorum ve olmadı daha ama stres yapıcak bir durum yok sabret azcık :)

ilişkiden 3 gün sonra hamilelik belirtisi olması imkansız genelde hamilelik belirtisi adet gecikmesinden sonra olur üstelik bebeğin rahme yerleşme süresi 1 hafta idrar tahlili içinde kan tahlili içinde çok erken bence

Back