- 21 Kasım 2020
- 130
- 46
- 18
- Konu Sahibi Gurbet4231
-
Ya ben cesaret edemiyorum negatif çıkınca bozuluyorumBende aynı durumdayım suan aynı gün regl olmamız lazımmış bende hala olmadım yarın test yapıcam
Yok hayır eşim sürekli göreve gidiyor eve ne zaman gelirse o zmn olduAma ilişkinin oldugu günler adete cok yakın ovulasyon testi kullanarak mı degerlendırdınız o günleri
Yok hayır sadece adet gecikmesi sende var mıHakkımızda hayırlısı ya inşallah gebeliktir ikimizinde,başka belirti var mı göğüs hassasiyeti falan
Ben bu forumda adetten hemen sonra hamile kalan kişilerin olduğunu gördüm . Olabilir canım bunu anlamak için test yapmalısın hem daha 4 aylık evliymissin negatif çıksa bile üzülme . Her ay yeni bir umut sonuçtaEki Görüntüle 2738987 kalp olanlar ilişkinin olduğu günler eşim asker olduğu için tam yumurtlama günlerinde beraber olamadık 11 Aralık'ta regl olmam gerekiyordu olmadım hani acaba mı diyorum emin değilim test yapmakta istemiyorum negatif çıkınca bozuluyorum ister istemez kaç gün bekledikten sonra test yapıyım sizce veya 9 saatlik yolculuk yaptım vücudum ondan etkilendi reglin mı gecikti ki
Ya evet yeni evliyim ama insan o tek çizgiyi görünce bi tuhaf oluyorBen bu forumda adetten hemen sonra hamile kalan kişilerin olduğunu gördüm . Olabilir canım bunu anlamak için test yapmalısın hem daha 4 aylık evliymissin negatif çıksa bile üzülme . Her ay yeni bir umut sonuçta
Regli bitiminde beraber olmuşsunuz anladığım kadarıyla . Reglide hemen sonra hamile kalan kişiler var inşaallah hamilesindir canım benimYa evet yeni evliyim ama insan o tek çizgiyi görünce bi tuhaf oluyor
Hayırlısı olsun inşallahRegli bitiminde beraber olmuşsunuz anladığım kadarıyla . Reglide hemen sonra hamile kalan kişiler var inşaallah hamilesindir canım benim
Esin kayinvalideni size gelmesi için ikna ediyordu siz istemiyordunuz ne oldu? Merak ettim Allah gönlüne göre versin ama çok gençsin4 aylık evliyim
Geldiler 24 gün kaldılar gittiler iyi kötü atlattımEsin kayinvalideni size gelmesi için ikna ediyordu siz istemiyordunuz ne oldu? Merak ettim Allah gönlüne göre versin ama çok gençsin
Hakkında hayırlısı. İnşallah hayırlı zamanda olur bebek.Geldiler 24 gün kaldılar gittiler iyi kötü atlattımonlar gitti eşimi 2 kere gördüm Azerbaycan a gitti
Bende göğüs hassayeti ve ıkı gündür akşamları mide bulantım varYok hayır sadece adet gecikmesi sende var mı
Test yapınca sonucu paylaşırsın demiBende göğüs hassayeti ve ıkı gündür akşamları mide bulantım var
İnşallahHakkında hayırlısı. İnşallah hayırlı zamanda olur bebek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?