sizce hamile olabilir miyim ? lütfen yardım edin şu kardeşinize :(

dr a gidin
klavye kar$sinda hiç kimse gebelik testi yapamaz
yada kan verip beta hcg bakdirin

sağolun yorumunuz için belki benim gibi olanlar vardır dıye yazdım danışmak amaçlı .test amaçlı deil yani ama yınede saol.

hamile olabilirmiyim diye sormu$unuz ya , o yuzden test kelimesini kullandim
ama hamile olmasaniz bile dr a gorunmenizde fayda var
gecikme nin sebebi onemli, kist vs bi$ey varsa tedavi olurusnuz..
ertesi gun adet oldugunuza gore hamilelik $ansi mucize gibi bi$ey ayrica

koskoca forumda bana yardım edecek kimse yok mu ((((

Hemen yardımcı olayım, hamilesiniz ve kızınız olacak. Bana güvenebilirsiniz.

Test falan bunlar boş şeyler, eczaneye gidip test kiti almaktansa burada cinsel hayatınızın detaylarını anlatın, biz kesin doğru biliriz.

evet gidicem ama korkuyorum biraz psikolojim altüst oldu ya bişey çıkarsa die ( annem geciktiğini ve adetimin hep düzensiz oldugunu biliyordu gidelim doktora deyip duruyor ama onla gidersem ya bişey çıkarsa diye korkuyorum hamilelk gbi tek gitsem bişey sakladgımı da düşünsün istemiyorm napçamı bilemedim en iisi onla gitmeden önce başka biyerden bi kan testi yaptrmak . buarada kan testi mi ultrasonla mı bakılıyor hangisi daha hızlı ve sağlıklı oluyor bilginiz var mı ?

test yaptım yazdm da farkettiysen belki benim gibi olan vardır dıye yazdım faydan olmucaksa yorum yapmayabilirsin yıne de saol .

Arkadaşım, korkunun ecele faydası yok.

Test kitleri yüzde yüz güvenilir değildir, farklı markalardan birkaç tane alıp kullanırsanız ve hepsi negatif çıkarsa o zaman emin olursunuz o ayrı. Bunun dışında kan testi de yaptırabiirsiniz, kesin sonuç verir. Ama annenizin sizi yalnız göndermemesi durumu varsa eczaneye gidip test almak daha mantıklı elbette.

Doktorluk veya ultrasonluk bir durumunuz yok şu aşamada.

teşekkür ederim yardımınız için daha fazla geç kalmadan bi şekilde kan testini yaptırmaya bakim o halde kesin sonuc veriyorsa.

teşekkür ederim yardımınız için daha fazla geç kalmadan bi şekilde kan testini yaptırmaya bakim o halde kesin sonuc veriyorsa.

test yaptım yazdm da farkettiysen belki benim gibi olan vardır dıye yazdım faydan olmucaksa yorum yapmayabilirsin yıne de saol .

Kimin ne şekilde faydası olabilir ki ben en çok onu merak ettim esasen. Ortada "hamile miyim?" diye bir soru varsa yapılacak şeyler bellidir.

*gebelik test kiti alınıp evde uygulanır, sonuç öğrenilir
*kan testi yaptırılır, sonuç öğrenilir.
*doktora gidilip muayene olunur, sonuç öğrenilir
*dokuz ay beklenir, eğer doğum yaparsanız zaten sonuç ortadadır.

Test yapmışsınız, negatif çıkmış. Bunun üstüne biz daha başka ne söyleyebiliriz ki?

Ama maalesef sizin gibi olan çok var evet. "Şöyle yaptık, sonra böyle oldu, sonra bir şeyler daha oldu, bunların hepsini yapmayı biliyoruz ama marketten kondom almayı bile akıl edemedik, sizce hamile miyim?" sorusu bu forumda sorulma sıklığı en fazla olan soru ne yazık ki. Kimsenin cinsel hayatını sorgulamak asla haddim değil, ama ben evli hâlimle iki korunma yöntemi kullanıyorken önce sizlerin korunmama cesaretinize ve hatta bilinçsizliğinize, sonra bu korkaklığınıza ve üstüne de bir internet sitesi içinde toplaşmış bir grup kadından medet ummanıza asla anlam veremiyorum.

Bu ve bundan önceki mesajım umarım sizin gibi olanlara faydalı olmuştur.

öncelikle şuan kan testi yaptırmadığım için sizlere danışmak istemiştim gebelik testi alıp uyguladım ama guvenemedim daha doktora gıtmediğimden sizlere de sormak ıstedim bir grup toplanmıs kadın nasılsa herşeye yorum yapıyo diye . düşünceleriniz için teşekkürler. korunma meselesıne gelince daha önce böle bişe yaşamadığım için onu düşünemedk o an. ama genel olarak söylemleriniz de haklısınız ancak şuan bunları değil bundan sonraki aşamayı düşünüyorum dier testleri yaptrmak gibi.neyse saolun nasihatlarınz için

canım emin ol kesinlikle hamile falan değilsin çünkü o şekilde kolay kolay hamile kalınmaz bu birincisi ikincisi zaten sevişdiğinizin ertesi günü adet olmuşsun yani demekki yumurtlama dönemin bile değilmiş tam anlamıyla ilişkiye bile girsen yinede o dönemde hamile kalmazsın adet olmuşsun aradan bir ay geçmiş yeni adet dönemin gelmiş geçmiş gebelik testi yapmışsın zaten hamile olmuş olsaydın o testte çıkardı.Zaten düzensizdi adetlerim diyorsun birde üstüne bunun korkusu stresi geciktirmiş işde iyice 5 yıllık evli çocuk sahibi bir kadın olarak bence kesinlikle hamile olamazsın diye düşünüyorum.Birde şu tip konulara cvp veren bazı arkadaşlar ne kadar alaycı oluyor ya cvp vermeyin yada karşıdakinin duygularını hiçe saymayarak cvp verin bu kadar zormudur nedir öyle dalga geçer gibi cvp lar

size okadar teşekkür ederim ki enazından yargılayarak deil bir abla olarak yaklaşmışsınız buyuzden çok teşekkür ederim. okadar stresliyim ki başıma ilk defa geliyor ve çok korktum inanın uyuyamıyorum düşünmekten bir kaç gün içinde de kan testini yaptırıp rahatlıycam.bir aydır stresli dönem geçirdim ve saçlarım çok farkedilir şekilde dökülmeye başladı heralde bir çok stresli etkenden dolayı buda eklenince gelmiyor bi türlü adetim (.umarım bir şey çıkmaz onun sonucuna göre geç gelme nedenlerini araştırıcam çünkü .

Birşey çıkmaz rahat ol canım ayrıcada yargılamak bize düşmez kimsenin hayatı kimseyi ilgilendirmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…