- 30 Ocak 2011
- 1.587
- 43
- Konu Sahibi umutsuzbayan
diycek fazla bisey yok, olan olmus.. jinekologa gidersen aydinlanirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilip bilmeden öyle rahat konuşuyorsunuz ki, sanki kız buraya sen bişeyleri eleştiresin diye yazmış.
yardım etmek isteyenler yazarlar, eleştiri yaparak sadece antipatik olursun canım.
ayrıca o yaşadıgı ilişkiden pişman degil ki, hepimizin ilk ilişkimizden sonra korkutugumuz durumla karşı karşıya (bir cogumuzun daha dogrusu)
bikaç defadır yazılarınaza rastladım çok iyimsersiniz hakketenn böyle insanlar kalmışı diye sorguluuyorum iy niyetlisin çokk biraz benden naziçene bir fikir yaşınızı bilmiyorum ama gerçeklerle iyimserlik çok ayrı bir yerdeler polyanancılık sonra sıkıyor insanı herşeye hayırlısı olmuş destek sonrası sizide bogarr gerçekten ama kalbiniz temiz...şüphesiz uamrım kırmadım
Hayır melisdeniz tabiki kırılacak bir durum yok, hatta bende ilk okudugum zaman yardım istegen arakdaşıma, ah be kardeşim neden korunmadınki, insan korunmadan böyle yaparsa sonra tabiki bu sorunları yaşar dedim kendi kendime, ama bunu ona söyleyerek onu üzmenin ne kadar anlamsız oldugunu biliyorum. sonuçta olan olmuştur ve şuan arkadaşımız bizden fikir istiyor degilmi,
yoksa normalde kendi adıma kendi hayatımda kesinlikle polyannacı degilim melisdenizim.
sevgiler.