Sizce hamile miyim

• Konu Sahibi Konu Sahibi kiraz0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kiraz0

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2021
183
116
48
29
Kızlar merhaba bu sabah kalktığımda regl günüme 6-7 gün olmasına rağmen iç çamaşırımda kahverengimsi akıntı gördüm sonrasında kesildi hiç olmadı.Acaba yerleşme kanaması mı diye düşünüp erken gebelik testi yaptım ve hafif silik çizgi görür gibi oldum. negatif diye düşündüm. fakat test bekledikce çizgi biraz daha belirginleşti. Fotoğrafta tam net belli olmasa da ekledim sizce hamile miyim.

Eklentiler

• IMG_20250418_134341.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_20250418_134318.webp
    12 KB · Görüntüleme: 46
Testinizin markası nedir? Çizgiyi görüyorum ben

Yaşadığınız kanama yerleşme kanaması olabilir. Ama yerleşme kanaması olduğunda hemen sonuç çıkmaz genelde çünkü yerleştikten sonra hcg salgılanmaya başlıyormuş tabi istisnai durumlar olabilir. Bu kadar erken çıkması pek mümkün mü emin olamadım ki days comfortta yalancı pozitif çok çıkarıyor bende yaşadım daha önce. Regl bir 3-4 gün kala tekrarlarsınız duruma göre regl döneminde yaparsanız daha sağlıklıdır bir sonuç çıkacaktır ortaya inşallah güzel haberler alırsınız

Bende aynı fikirdeyim. Acaba belli bi süre beklediği için mi böyle sonuç verdi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…