Sizce hamile miyim..

Prodoctor erken gebelik testi alıp yapın adetten 4 gün önce öğrenmiştim ben. Çok çok zor bi ihtimal ama ufak da olsa elbette olma ihtimali elbette var

Prodoctor erken gebelik testi alıp yapın adetten 4 gün önce öğrenmiştim ben. Çok çok zor bi ihtimal ama ufak da olsa elbette olma ihtimali elbette var
Yani benim merak ettiğim bir kaza olmadan sadece yumurtlama dönemi diye bu yaşanır mı acaba.. Geri cekildi bir kaza da olmadı yani ama bilmiyorum inanın ki cok korkuyorum adetlerim falan da düzensiz kadın doğuma gittim hormonlarım regl olmadıgım halde normalin üstü çıktı doktor reglim sandı

Şöyle iki kere yaptık dediğiniz için kanalda kalan spermler olabiliyomuş öyle bi risk olabilir dediğim gibi çok çok az ve zor bi ihtimal ama ihtimal var mı var

Şu yaşadığınız tedirginliğe değiyor mu korunmasız ilişki yaşamanız acaba?

geri çekilmeyle ilk ilişkisinde hamile kaldı arkadaşım olabilir yani neden olmasın. Bu kadar korkuyorsanız neden korunmuyorsunuz ki

Bizde eşimle geri çekilme olarak devam ediyorduk ve şu anda reglim gecikti.. ki ben günü gününe ve saati bile neredeyse aynı olarak regl olurum.. pozitif görme gerginliği yüzünden test yapamıyorum hdhdhddhhd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…