Daha 20 yaşındayım sevgilimle ilişkiye girdik korunmadık da.. geri cekilme yaptı bir kaza olmadı cok sükür ama 2 defa yaptık ve kanalda sperm kalabilir gibi seyler de okudum.. yumurtlama dönemimdi üstelik ben korkuyorum böyle bir sey olmasından. Korkumdan mı bilmiyorum kendi kendime belirti yasıyor gibiyim.. Reglime de 4 5 gün var.. sizce hamile miyimdir
Yani benim merak ettiğim bir kaza olmadan sadece yumurtlama dönemi diye bu yaşanır mı acaba.. Geri cekildi bir kaza da olmadı yani ama bilmiyorum inanın ki cok korkuyorum adetlerim falan da düzensiz kadın doğuma gittim hormonlarım regl olmadıgım halde normalin üstü çıktı doktor reglim sandı
Yani benim merak ettiğim bir kaza olmadan sadece yumurtlama dönemi diye bu yaşanır mı acaba.. Geri cekildi bir kaza da olmadı yani ama bilmiyorum inanın ki cok korkuyorum adetlerim falan da düzensiz kadın doğuma gittim hormonlarım regl olmadıgım halde normalin üstü çıktı doktor reglim sandı
Şöyle iki kere yaptık dediğiniz için kanalda kalan spermler olabiliyomuş öyle bi risk olabilir dediğim gibi çok çok az ve zor bi ihtimal ama ihtimal var mı var
Şöyle iki kere yaptık dediğiniz için kanalda kalan spermler olabiliyomuş öyle bi risk olabilir dediğim gibi çok çok az ve zor bi ihtimal ama ihtimal var mı var
Bizde eşimle geri çekilme olarak devam ediyorduk ve şu anda reglim gecikti.. ki ben günü gününe ve saati bile neredeyse aynı olarak regl olurum.. pozitif görme gerginliği yüzünden test yapamıyorum hdhdhddhhd