T Turkanmammadova Üye Kayıtlı Üye 2 Aralık 2023 507 306 34 14 Eylül 2024 Konu Sahibi 11ilayda_ #21 fidan2001 .!.: Bem Azerbaycanda yaşadığım için erken gebekil testine bu ülkede ne deniyo bilmiyorum. Yani test istedim normal gebelik testi verdiler. Erken gebelik testi vermediler. Bu arada yanıt için minnettarım Genişletmek için tıkla... Orda erken gebelik testi yok malesef bizimkiler normalde bu konularda sabrsiz olmuyor beni çıkarsak tabi
fidan2001 .!.: Bem Azerbaycanda yaşadığım için erken gebekil testine bu ülkede ne deniyo bilmiyorum. Yani test istedim normal gebelik testi verdiler. Erken gebelik testi vermediler. Bu arada yanıt için minnettarım Genişletmek için tıkla... Orda erken gebelik testi yok malesef bizimkiler normalde bu konularda sabrsiz olmuyor beni çıkarsak tabi
Daydi Popüler Üye Kayıtlı Üye 24 Kasım 2015 430 112 29 18 Eylül 2024 Konu Sahibi 11ilayda_ #22 11ilayda_ .!.: Bugün test yaptım 10.günüm dü predictor 6 gün önceyi kullandım ama negatif çıktı o kadar üzgünüm ki bu sefer net hissediyordum hamile olduğumu Genişletmek için tıkla... Merhaba, tekrar test yaptınız mı veya kan verdiniz mi?
11ilayda_ .!.: Bugün test yaptım 10.günüm dü predictor 6 gün önceyi kullandım ama negatif çıktı o kadar üzgünüm ki bu sefer net hissediyordum hamile olduğumu Genişletmek için tıkla... Merhaba, tekrar test yaptınız mı veya kan verdiniz mi?
1 11ilayda_ Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Eylül 2024 25 11 21 18 Eylül 2024 Konu Sahibi 11ilayda_ #23 Evet Daydi150 .!.: Merhaba, tekrar test yaptınız mı veya kan verd Daydi150 .!.: Merhaba, tekrar test yaptınız mı veya kan verdiniz mi? Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Evet sonuç negatif çıktı
Evet Daydi150 .!.: Merhaba, tekrar test yaptınız mı veya kan verd Daydi150 .!.: Merhaba, tekrar test yaptınız mı veya kan verdiniz mi? Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Evet sonuç negatif çıktı
fidan2001 Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Ağustos 2024 30 4 23 20 Eylül 2024 Konu Sahibi 11ilayda_ #24 Turkanmammadova .!.: Orda erken gebelik testi yok malesef bizimkiler normalde bu konularda sabrsiz olmuyor beni çıkarsak tabi Genişletmek için tıkla...
Turkanmammadova .!.: Orda erken gebelik testi yok malesef bizimkiler normalde bu konularda sabrsiz olmuyor beni çıkarsak tabi Genişletmek için tıkla...
1 11ilayda_ Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Eylül 2024 25 11 21 21 Eylül 2024 Konu Sahibi 11ilayda_ #25 Daydi150 .!.: Merhaba, tekrar test yaptınız mı veya kan verdiniz mi? Genişletmek için tıkla... Ya bugün benim yerleşme kanaması gibi bi akıntım geldi normal mi
Daydi150 .!.: Merhaba, tekrar test yaptınız mı veya kan verdiniz mi? Genişletmek için tıkla... Ya bugün benim yerleşme kanaması gibi bi akıntım geldi normal mi