Çok teşekkür ederim pembemsi akıntım 5 gün önce gelmişti şimdi ince ince adet olacakmış hissiyatlı kasık ve bel ağrım varGebelik var görünüyor gözün aydın sağlıkla kucağına al inşallahama kanama varsa ihmal etmeden doktora görün derim
Ayy hadi bakalıımÇok teşekkür ederim pembemsi akıntım 5 gün önce gelmişti şimdi ince ince adet olacakmış hissiyatlı kasık ve bel ağrım varbu hafta doktora gideceğim gelişmeleri buraya yazacağım
Yaaa inşallah bende öyle düşünüyorum. Tam anne baba olma fikri bizde oturmaya başlamıştı. Ve tamda o zaman geldi eğer doğruysaBizce hamilesin hemde fazlasıyla
İşte bunun adı “hayırlı zamanda”Yaaa inşallah bende öyle düşünüyorum. Tam anne baba olma fikri bizde oturmaya başlamıştı. Ve tamda o zaman geldi eğer doğruysa
Çok teşekkür ederim o şekilde yapıyorumİşte bunun adı “hayırlı zamanda”
Kan testi yaptır emin ol, sağlıklı beslen ağırlık kaldırma sakın
Hayırlı olsun, sağlıkla ilerlesin.Merhaba kızlar 19 Temmuzda ilişkim oldu rengli kanaması gibi bir açık pembe sonrasında kahve rengi az bir akıntım oldu. Hatta rengli oldum sandım ped taktım. Fakat 3 5 saat sonra kesildi. İki üç gün sonra ince ince kasık ve bel ağrım başladı. Test yaptım sizce hamileyim çizgiler silik gibi emin olamıyorum inanamıyorum
Merhaba çok teşekkür ederim tabi ki. Hayır 5 gün geçmiştiHayırlı olsun, sağlıkla ilerlesin.Kan sonucunuzu yazar mısınız yaptırırsanız? Regl gününüz müydü bugün?
Yaa maşallahMerhaba çok teşekkür ederim tabi ki. Hayır 5 gün geçmişti
Merhaba doktordan geldim şimdi kızlar 5 haftalık sağlıklı bir gebeliğim varHayırlı olsun, sağlıkla ilerlesin.Kan sonucunuzu yazar mısınız yaptırırsanız? Regl gününüz müydü bugün?
masallah hayirli olsun, kan verdiniz miii <3Merhaba doktordan geldim şimdi kızlar 5 haftalık sağlıklı bir gebeliğim var
Evet verdim çok teşekkür ederim. Allahım isteyen herkese nasip etsinmasallah hayirli olsun, kan verdiniz miii <3
masallah masallah diyorum saglikla gelsiiin :) baska belirtileriniz var miydi akinti gibiiiiEvet verdim çok teşekkür ederim. Allahım isteyen herkese nasip etsin1803,4 beta hcg
Maşallah maşallah ben de bugün öğrendim hamile olduğumuMerhaba doktordan geldim şimdi kızlar 5 haftalık sağlıklı bir gebeliğim var
Ay maşallah çok sevindimMaşallah maşallah ben de bugün öğrendim hamile olduğumu
Pembe peçeteye gelen akıntı ve kahve rengi akıntı 3 4 saat kesik kesk sürdü. Sonrasında rengli ağrısının aynısı ama 3 gün sürdü o ağrı. Ordan anladım direkt zatenmasallah masallah diyorum saglikla gelsiiin :) baska belirtileriniz var miydi akinti gibiiii
ayy benim de tam oyle oldu, dun bugun kesildi gibi agri bugun yine hafif var kasiklarda, darisi basimiza ya cok sevindim cok guzel bir degerle ogrendiniiiz <3 masallahPembe peçeteye gelen akıntı ve kahve rengi akıntı 3 4 saat kesik kesk sürdü. Sonrasında rengli ağrısının aynısı ama 3 gün sürdü o ağrı. Ordan anladım direkt zaten
Benim biraz karışık geçen ay kimyasal yaşamıştım kanama uzun sürdü o yüzden. Ama reglime 2 gün kala öğrendim.Ay maşallah çok sevindimkaç haftalıksınız