- 1 Ağustos 2023
- 41
- -7
- 26
-
- Konu Sahibi bebisisteyenanne
Muhtemelen düşük yapıyorsunuz yerleşme kanaması denilen şey leke şeklinde gelir.Merhabalar
15 Kasım da sevgilimle sürtünmeyle ilişki yaşadım ve boşalmadı ona rağmen zevk suyunda da sperm olduğu için 3 saat sonra ertesi gün hapı içtim. Normalde reglim düzensizdir 1 hafta sonra yoğun bir şekilde kanamam oldu ve hala ddevam ediyor bugün 4. günüm. Yerleşme kanaması diye bir şey duydum baya kafama taktım önlem almama rağmen kullandığım ertesi gün hapı postpill one. Etkili midir hamilelik olabilir mi lütfen yardımcı olun.
Sanırım şu an da adet görüyorum değil mi?Ertesi gün hapı hormonları alt üst eder. Hamile falan değilsin
Düşük yapsam ağrım olmaz mı ?Muhtemelen düşük yapıyorsunuz yerleşme kanaması denilen şey leke şeklinde gelir.
Kanama ilaçtan dolayıdır
Daha önce de buna benzer bir başlık açmışsıniz korunmayı deneyin.Merhabalar
15 Kasım da sevgilimle sürtünmeyle ilişki yaşadım ve boşalmadı ona rağmen zevk suyunda da sperm olduğu için 3 saat sonra ertesi gün hapı içtim. Normalde reglim düzensizdir 1 hafta sonra yoğun bir şekilde kanamam oldu ve hala ddevam ediyor bugün 4. günüm. Yerleşme kanaması diye bir şey duydum baya kafama taktım önlem almama rağmen kullandığım ertesi gün hapı postpill one. Etkili midir hamilelik olabilir mi lütfen yardımcı olun.
Yazık ya valla. Zevk suyundan hamile kaaa lınnn maaazzzz.Düşük yapsam ağrım olmaz mı ?
Nasıl hamile kalmayı planlıyorsun ortada cinsel birleşme bile yokken?Merhabalar
Ertrsi gün hapı da korunma yöntemidir içerikte yazmıştım :)Daha önce de buna benzer bir başlık açmışsıniz korunmayı deneyin.
Zevk suyundan ve hap kullanmasına rağmen hamile kalanları duydum çünküNasıl hamile kalmayı planlıyorsun ortada cinsel birleşme bile yokken?
Her duyduğuna inanma. İçine boşalma yokken spermler dışarıdan içeri uçarak mı saplanıcak?Zevk suyundan ve hap kullanmasına rağmen hamile kalanları duydum çünkü
Yorumunuz için teşekkür ederim buna ihtiyacım varmış sanırım :/Her duyduğuna inanma. İçine boşalma yokken spermler dışarıdan içeri uçarak mı saplanıcak?
Zevk suyundan ve hap kullanmasına rağmen hamile kalanları duydum çünkü
Yorum yapma o zaman sanki yalvarıyoruzO zaman yapmayın. Zevk suyu yaşam pınarı s... treni.. gına geldi artık şu ilişkimsi paylaşımlarından...
Of offf bu kadar sürtünmeyin korkacaksanız. İlk boşalma sonrası gelen zevk suyunda sperm olur normal zevk suyunda olmaz. Kusucam artık ya nasıl anne babanız var sizin yüzlerine nasıl bakıyorsunuz? Sürtünüyorsunuz tokmak heryerde geziniyor ama bakiresiniz?! Tam anlamıyla verin sizde rahatlayın bizde..Merhabalar
İnşallah sürtüne sürtüne alev alırsınız.Yorum yapma o zaman sanki yalvarıyoruz
Ertesi gün hapı korunma yöntemi değildir. Prezervatif veya doğum kontrol hapları korunma yöntemidir. Yılda iki kezden fazla kullanılması kesinlikle önerilmeyen bir hap nasıl korunma yöntemi olabilir?Ertrsi gün hapı da korunma yöntemidir içerikte yazmıştım :)
Ertesi gün hapları çok zararlıdır ve korunma yöntemi değildir. Aşırı bilgisizsinizErtrsi gün hapı da korunma yöntemidir içerikte yazmıştım :)