- 11 Şubat 2023
- 619
- 1.062
- 33
- 28
- Konu Sahibi sadeetelvee
-
Işıktan net değil ama gözle görülüyorKızlar lütfen yardım eder misiniz iki erken gebelik testi bir kaset test yaptım aynı gün ama boşuna heycanlanmak istemiyorum adetime üç gün var sizce sonuç ne gibi duruyorEki Görüntüle 3205370
Pozitif olabilir mi. Pcos olduğum için düzenli adet olamıyorum. Emin olamadımKaset testte herhangi bir şey gözükmüyor.
Erken gebelik testlerinde kaç dakika sonra resim çektiniz? Kuruluk gibi bir gölge var ama emin değilim.
2. Görselde gölge gibi gözüküyor istersen 2 3 gün sonra sabah kaset test yapın inşallah Rabbim isteyen herkese doğru zamanda nasip ederPozitif olabilir mi. Pcos olduğum için düzenli adet olamıyorum. Emin olamadım
Balım erken gebelik testinde çizgi var evet ama onlar yüzde 70 hatalı çıkıyor, kaset testte de ben çizgi falan göremedim. Belirtilerin bar mıydı ki
Hayalet çizgi hemen oluştu ama ben baya sonra çektim misafirim gelmiştiKaset testte herhangi bir şey gözükmüyor.
Erken gebelik testlerinde kaç dakika sonra resim çektiniz? Kuruluk gibi bir gölge var ama emin değilim.
Pazartesi günü regl olmazsan bir kan testi verebilirsiniz Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahHayalet çizgi hemen oluştu ama ben baya sonra çektim misafirim gelmişti
Teşekkür ederim amin inşallahPazartesi günü regl olmazsan bir kan testi verebilirsiniz Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Adetim bir gün geçti meraktan dayanamadım şimdi 22.10 da yaptım test üç dakika içinde böyle çıktı sizce gebelik var mıdır eşim izinlerini kullandığı için haftasonu kan verebileceğim :') Allah'ım inşallah hayırlısı ile olsunBalım erken gebelik testinde çizgi var evet ama onlar yüzde 70 hatalı çıkıyor, kaset testte de ben çizgi falan göremedim. Belirtilerin bar mıydı ki?
El sallıyor annesi maşallahAdetim bir gün geçti meraktan dayanamadım şimdi 22.10 da yaptım test üç dakika içinde böyle çıktı sizce gebelik var mıdır eşim izinlerini kullandığı için haftasonu kan verebileceğim :') Allah'ım inşallah hayırlısı ile olsun
Ay İnşallah ya ben kafayı bozdum mu dedim ama umarim adet olmam bugün takvimime göre olmam lazımdı inşallah güzel haberlerle gelirim size Allah razı olsun çok sevindimEl sallıyor annesi maşallah
Sın durumunuz ne merak ettimAy İnşallah ya ben kafayı bozdum mu dedim ama umarim adet olmam bugün takvimime göre olmam lazımdı inşallah güzel haberlerle gelirim size Allah razı olsun çok sevindim
Hamileyim kanda pozitif çıktı akşam da btchg sonucumu öğreneceğizSın durumunuz ne merak ettim
Testi neyse yaptınız ki benim bildiğim beta HCG kanda çıkıyor zatenHamileyim kanda pozitif çıktı akşam da btchg sonucumu öğreneceğiz
Testi neyse yaptınız ki benim bildiğim beta HCG kanda çıkıyor zaten
Hakkınızda hayırlısı olsunKanda negatif pozitif hemen çıkıyor . Bthcg için akşam gittim özel bir hastahaneydi yarın çıkar sonuç dediler biraz arayıp öğreneceğim bthcg sonucunu eşim haftaici işten çıkış yapamıyordu o yüzden hafta sonu akşam gidebildik böyle olunca da sarkti
1185 çıktı bthcg çok teşekkür ederimHakkınızda hayırlısı olsun
Kaç haftalık1185 çıktı bthcg çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?