• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SİZCE HAMİLE MİYİM?

yenigelin_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2022
9
2
1
24
Merhaba kızlar ben bi konuda sizlere danışmak istiyorum her ay düzenli olan reglim bu ay 5 gün gecikti çok fazla şeffaf akıntı ve her an adet olucakmışım gibi yumurtalıklarım da bi batma ağrı var normalde adetim yaklaştığında göğüslerim çok ağrımazdı ama kaç gündür aşırı doluluk ve ağrı var. Sizce ihtimal ne kadar? hamile olup bu yazdığım belirtiler yaşayanlar var mı yazabilir mi? ☺

Merhaba kızlar ben bi konuda sizlere danışmak istiyorum her ay düzenli olan reglim bu ay 5 gün gecikti çok fazla şeffaf akıntı ve her an adet olucakmışım gibi yumurtalıklarım da bi batma ağrı var normalde adetim yaklaştığında göğüslerim çok ağrımazdı ama kaç gündür aşırı doluluk ve ağrı var. Sizce ihtimal ne kadar? hamile olup bu yazdığım belirtiler yaşayanlar var mı yazabilir mi? ☺
adetten 5 gün geçtiyse kan testinde kesin çıkar kesin yaptırın.

benim adetten 2 gün sonra testte çıktı. belirtilerim göğüslerde doluluk ve ağrı var, karın ağrısı var ara ara giren kramplar. beyaz losyonumsu bir akıntı vardı kilodu ıslatan cinsten. ben de adet geçene kadar adet olacağım diye hissediyordum. benzer şekilde belirtiler yaşamışız o yüzden hamilelik olabilir. kesin sabah ilk idrarla bir test yapıp kontrol edin.

benim adetten 2 gün sonra testte çıktı. belirtilerim göğüslerde doluluk ve ağrı var, karın ağrısı var ara ara giren kramplar. beyaz losyonumsu bir akıntı vardı kilodu ıslatan cinsten. ben de adet geçene kadar adet olacağım diye hissediyordum. benzer şekilde belirtiler yaşamışız o yüzden hamilelik olabilir. kesin sabah ilk idrarla bir test yapıp kontrol edin.
Ayyy inşAllah ☺ teşekkürler yazdığınız için. Bebişinizle mutlu günler ☺💕

Sizde ki bütün belirtiler bende var goguslerimde doluluk ve göğüs uclarim büyüdü arada böyle çok sert oluyor çok acıyor beyaz akintimda oluyor yinede korkuyorum negatifi görmeye umarım sizin gibi mutlu haberi alırım

Bende her ay bu belirtilerin hepsi oluyor ama sonuç hep adetle bitiyor ilk defa geçen ay 5 gün gecikmisti tam kessin hamileyim dedim ertesi gün gene adet olmuştum .. insallh sizinki hamileliktir rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin 🙏🥰

Back