• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SİZCE HAMİLE MİYİM

Hacun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2022
1
0
1
25
Sizce hamile miyim ? . Testi ilk yaptığımda tek çizgi vardı 1-2 saat sonra silik çizgi oldu

Eklentiler

• 69D8BA59-6F69-4E47-ACCC-EBFD092E9C27.jpeg
    69D8BA59-6F69-4E47-ACCC-EBFD092E9C27.jpeg
    132,7 KB · Görüntüleme: 71
Sizce hamile miyim ? . Testi ilk yaptığımda tek çizgi vardı 1-2 saat sonra silik çizgi oldu
1,2 saat doğruluğunu anlamak için çok geç bşr süre, ilk 10 dakika da çıkmadıysa ciddiye almayın. Bat'a kaç güç var ?

Ilk 5dk icinde cikmayan sonuclari ciddiye almayin. Hatta ben ilk anda saniyesinde ikinci cizgi silik cıktıği halde 2 kere bu erken gebelik testlerinin mağduru oldum. En iyisi kaset test aslinda supheniz varsa hic oyalanmadan direk kan testi yaptirin insan sonra cok yipraniyor

Uzun bir süre olduğu için geçersiz olmuş ve bu testlere boşuna para vermeyin kaset test yapım daha iyi yanıltıcı olup hevesinizi kursağınız da bırakabilir..

Merhabalar lütfen yardımcı olur musunuz. Vajinismus tedavisi gördüm kızlığım bozulmasına rağmen tam anlamıyla cinsel ilişkiyi 5 gün önce yaşadık. Boşalma oldu. Bu ilişkiden 2 gün sonra kahverengi lekelenme başladı ve koyulasarak devam ediyor hala. İçerisinde de iplik gibi paracalar var az. Adetime 7 gün var ilkkez böyle bir şey yaşıyorum lütfen bilgisi olan varsa yazabilirse çok sevinirim.

Back