Herkese merhaba biraz uzun yazıcam yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum
Gelelim konuya...
10 aylık evliyim ve evlenmeden önce yumurtalık tembelliği olduğu için diane 35 yazmıştı doktorum evliliğin ilk aylarında çocuk istemediğimiz için kullanmaya devam ettim. 1 yıl kadar kullandım ve Şubat ayında çocuk istediğimiz için bıraktım her ay düzenli regl olurken 15 gün kadar gecikti 3 kere test yaptım negatif çıktı doktora gittim 5 cm kist dedi tarlusal verdi reglinin 5 günü gel kistin durumuna bakalım dedi fakat gidemedim.
Bu ay reglime 3 gün kala bir kanamam oldu ama regl gibi pıhtılı değildi ve hemen durdu. Reglim 3 gün gecikince farklı bı doktora gittim kist küçülmüş 3,5 cm olmuş sol overde çok fazla kist var yumurtalığı göremiyorum sağ tarafta yumurtalık tembelliği var dedi ilaç yazmadı basit kist dedi .Ama muayene kağıdına birşeyler yazdı onu da ekleyecegim.
Eki Görüntüle 2270665
Şimdi regl 6 gün geçti bir haftadır karın kasık ağrısı ve şiddetli bir şekilde bel ağrısı var bacaklarıma vuruyor özellikle uzanınca. Adet gecikmesi ve bunlar dışında bir belirti yok sürekli test yaptığım için şimdi yapmak istemiyorum. Sizce gebelik var mıdır?
Bu ilk başlığım umarım düzgün anlatabilmişimdir
Folik asit b12 kullandım. Bugüne kadar doğum kontrol hapı kullandım zaten ama fayda etmemiş demek ki. Soğan kürü diye birşey varmış hamilelik yoksa denemeyi düşünüyorum.Sağ overde 3*2 basit kist varmış. Kağıtta öyle yazıyor. Polikistik over (pcos) aynı şey konu kistlerin. Bence biran önce test yapmalısın canım eğer gebelik yoksa doğum kontrol haplarıyla kistlerini tedaviye başlamalısın. Yumurtalık tembelliği içinde omega 3 kullanmalısın. Sen sağlıklı olasın ki sağlıklı bebek doğurasın. Doktorun basit demesine bakma tedavi ol mutlaka
Folik asit b12 kullandım. Bugüne kadar doğum kontrol hapı kullandım zaten ama fayda etmemiş demek ki. Soğan kürü diye birşey varmış hamilelik yoksa denemeyi düşünüyorum.
Doktora Ramazan'dan sonra gidebilirim ancak ama sizce hamile olma ihtimalim var mı pko var çünküSoğan kürü her zaman işr yaramıyor soğan kürüyle düzeni bozulan kullandığına pişman olan çok kişi gördüm. Aman iyi araştır canım
Doktora Ramazan'dan sonra gidebilirim ancak ama sizce hamile olma ihtimalim var mı pko var çünkü
Soğan kürü her zaman işr yaramıyor soğan kürüyle düzeni bozulan kullandığına pişman olan çok kişi gördüm. Aman iyi araştır canım
[/Q
Tekrar bir evde test yapıp öyle kan testi yaptırmayı düşünüyorumİhtimal tabiki var her zaman vardır. Ama kistlerinden kaynaklıda olabilir o yüzden bir kan tahlili yaptırmanda fayda var tahlil yaptırmadan bilemezsin
Canım her şey gebelik belirtisi olabilir. Eşittir her şey gebelik belirtisi olmayabilir. Buna buradan karar veremeyiz.Yardımcı olacak kimse yok mu?
2 gündür midem bulanıyor özellikle uzaninca göğüs hassasiyetim yok ama koyulaşmış gibi hissediyorum emin olmamakla birlikte. Akıntım bulanık ve yumurta akı gibi karışık geliyor. Gebelik belirtisi olabilir mi?
Banada 3.5 düştüğü için ilaç vermedi. Sen hamile kaldin mi pekiCanım her şey gebelik belirtisi olabilir. Eşittir her şey gebelik belirtisi olmayabilir. Buna buradan karar veremeyiz.
Kistin için soğan kürü öneririm benim kistimi 4 cm’den 2’ye düşürmüştü. Doktor 2’ye düştüğünü görünce ilaç vermicem sorun oluşturmaz demişti.
Bu arada 11 gün geçtiCanım her şey gebelik belirtisi olabilir. Eşittir her şey gebelik belirtisi olmayabilir. Buna buradan karar veremeyiz.
Kistin için soğan kürü öneririm benim kistimi 4 cm’den 2’ye düşürmüştü. Doktor 2’ye düştüğünü görünce ilaç vermicem sorun oluşturmaz demişti.
Test yapmadan buradakiler sana anca olasılık üzerinden fikir verir. Yani eczaneler dolu birtane test neden yapmıyorsun? Hamilelik belirtileri öyle hemen başlamıyor ve genelde regl belirtileriyle aynı hemen hemen. Sogan kürüne gelince pko varken kullanmıştım adetimi daha berbat hale getirdi. Doktora gidip kan tahlili yaptırmalısın, yoksa hemen doktorun önerdiği tedaviye başlamalısın. Kürle vs olacak iş değil.Yardımcı olacak kimse yok mu?
2 gündür midem bulanıyor özellikle uzaninca göğüs hassasiyetim yok ama koyulaşmış gibi hissediyorum emin olmamakla birlikte. Akıntım bulanık ve yumurta akı gibi karışık geliyor. Gebelik belirtisi olabilir mi?
Test elimde var şuan sadece ilk gebeliğim olacak belirtileri bilmediğim için soruyorum.Test yapmadan buradakiler sana anca olasılık üzerinden fikir verir. Yani eczaneler dolu birtane test neden yapmıyorsun? Hamilelik belirtileri öyle hemen başlamıyor ve genelde regl belirtileriyle aynı hemen hemen. Sogan kürüne gelince pko varken kullanmıştım adetimi daha berbat hale getirdi. Doktora gidip kan tahlili yaptırmalısın, yoksa hemen doktorun önerdiği tedaviye başlamalısın. Kürle vs olacak iş değil.
Canım ben soğan küründen sonra hamilelik istemediğim halde hamile kaldım süpriz şekilde. Ama düştü 5’inci haftada.Banada 3.5 düştüğü için ilaç vermedi. Sen hamile kaldin mi peki
Çok geçmiş olsun. Ramazan'dan sonra gidicem doktora ama bebek varsa doktor göremeyip söktürücü falan verirse diye düşünüyorum. Yani ilk gebeliğim olacak yumurtlama gününu falan buradan ögrendim tecrübesiz olduğum için soruyorum aslındaCanım ben soğan küründen sonra hamilelik istemediğim halde hamile kaldım süpriz şekilde. Ama düştü 5’inci haftada.
3-4 damla damlattimİdrarı fazla mı damlattın canım, tabiki testin bozuk olma ihtimali de fazla. Ben başka markalar kullanmıştım ama hiçbiri böyle çıkmadı
Beyazlamadımı sonradan? Bu marka boyle biraz geç süzülüyor3-4 damla damlattim
Beyazlamadımı sonradan? Bu marka boyle biraz geç süzülüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?