• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce Hamile miyim ?

Mavidenz06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2017
3
0
1
35
Arkadaşlar merhabalar,
Yakın zamanda gebelik testi yaptım ve aşağıdaki fotodaki sonuç çıktı ve tam olarak anlayamadım sonucu. Bulanık duruyor gibi geldi bana sizce hamile olabilir miyim? Diğer fotoğrafta yaklaşık 5 gün önce yaptığım teste ait. Bu arada tam bu sıralar gelmesi lazımken gelmedi o yüzden hamile olabilir miyim acaba diye düşünüyorum ? Alttaki 5 gün önce yaptığım test. Üstteki bugün yaptığım test.

Eklentiler

• 9a763ec4-7cdc-471a-9d87-1c083740f256.jpg
    9a763ec4-7cdc-471a-9d87-1c083740f256.jpg
    46,4 KB · Görüntüleme: 1.965
Şöyle bir durum var. Eşimle yakınlaşmamız bu testten 28 gün önceydi. Yani eğer hamile olsaydım bulanıklık daha net olmaz mıydı ? Yada ilk yaptığım testte bişeyler olmaz mıydı ??

Bence test bozuk. İstersen direkt kan testi yaptır aklinda soru isareti kalmasin

Arkadaşlar merhabalar,
Yakın zamanda gebelik testi yaptım ve aşağıdaki fotodaki sonuç çıktı ve tam olarak anlayamadım sonucu. Bulanık duruyor gibi geldi bana sizce hamile olabilir miyim? Diğer fotoğrafta yaklaşık 5 gün önce yaptığım teste ait. Bu arada tam bu sıralar gelmesi lazımken gelmedi o yüzden hamile olabilir miyim acaba diye düşünüyorum ? Alttaki 5 gün önce yaptığım test. Üstteki bugün yaptığım test.
Bu testler sıkıntılı. Farklı bir testle tekrarlamalısınız.

Malesef şuan da eşimin köyündeyiz bayram sebebiyle o yüzden kan ve yeni test ulaşımım yok. Eşimi de herhangi bir şey söylemek istemiyorum netlik olmadığı için. Bu testler sıkıntılı derken bu markanın yada şirketin testini mi kastettiniz acaba? İnternet de araştırırken genelde ilişkiden 5-6 gün sonra yapılan testler de sonuç bulanık düz çizgi gözüküyor. Benim hala aklımda şu soru var: Aradan 28 gün geçmiş ve ilk yaptığım test de herhangi bir çizgi bulanıklık yok, ama ikinci yaptığımda bulanıklık var. Yani eğer gebelik olsa iki testte de bir şeylerin çıkması gerekmez mi? Ayrıca dün yaptığım test de ki sonucu ilk kez gördüm dağılmış bulanıklık.

Malesef şuan da eşimin köyündeyiz bayram sebebiyle o yüzden kan ve yeni test ulaşımım yok. Eşimi de herhangi bir şey söylemek istemiyorum netlik olmadığı için. Bu testler sıkıntılı derken bu markanın yada şirketin testini mi kastettiniz acaba? İnternet de araştırırken genelde ilişkiden 5-6 gün sonra yapılan testler de sonuç bulanık düz çizgi gözüküyor. Benim hala aklımda şu soru var: Aradan 28 gün geçmiş ve ilk yaptığım test de herhangi bir çizgi bulanıklık yok, ama ikinci yaptığımda bulanıklık var. Yani eğer gebelik olsa iki testte de bir şeylerin çıkması gerekmez mi? Ayrıca dün yaptığım test de ki sonucu ilk kez gördüm dağılmış bulanıklık.
İki testte de netlik Yok. 28 gün geçtiyse şüpheli ilişkiden net çizgi çıkardı zaten o ayrı. Ama ya fazla idrar damlatmakta dağılmış yada testler bozuk. Her halükarda bir testle yinelemekte fayda var. Dönene kadar sabredeceksiniz o zaman. Ayrıca pozitif yada negatif gecikmeniz varsa 28 gün dediğinize göre en az 14 gün gecikmiştir doktora gidin. Bu arada ilk testte de bulanık bir çizgi var en azından ben gördüm. Ama hem bulanık hem de şok kenarda. O nedenle tekrarlayın dedim zaten

Kızlarrr hsmilemiyim acaba 23gunde bir adet olurum adetimin 23gunu yani 24 haziran çok açik pembe leke geldi ve gün boyu azarvzar devam etti 2 gun lekem sürdu şimdi 3gundurde açik kahverengi peçeteye sadece silince geliyor yani kan rengi değil bu gün adetimin 28 günü hala olmadim bide göğüslerim sertleşmiş ve sıcaklanma var normal de adet olunca üşürüm ben sizce hamilemiyim

Hadi kızlar yardım bekliyorum 2aydir korunmuyorum olursa ikinci bebişim olcsk bu çok merak ediyorum lütfen yazarmisinız

arkadaslar merhaba adetim 11inde olmasi gerekiryordu ve uzerinden 18 gun gecti 3 tan test yaptim negatif cikti hepsi hamile degilim kesin dimi

Ay sorumun cevabını bilen beni de bi aydınlatsın, bu koku hassasiyeti ne zaman başlıyor gebeliklerde?

Bayanlar üstteki testi gün içinde yaptım alttaki testte aynı akşama kadar bekledikten sonra ki hali sizce durum nedir

Eklentiler

• 20170704_215335.jpg
    20170704_215335.jpg
    33,7 KB · Görüntüleme: 492
  • 20170704_220055.jpg
    20170704_220055.jpg
    19,1 KB · Görüntüleme: 452
Bayanlar üstteki testi gün içinde yaptım alttaki testte aynı akşama kadar bekledikten sonra ki hali sizce durum nedir
Bence hamilesin CNm ama çok yeni olduğu için silik çıkmış benimde aynı olmuştu ve dün Dr gittim kan degerimde de çıktı ☺️ arkadaşım gözün aydın dikkat et kendine

Back