• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hamile miyim yardımmm???

huzursesii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2017
27
21
3
26
Merhaba öncelikle herkese. Size bir sorum var ben 2 senelik evliyim ve çocuk istiyorum bütün herkes gibi bu aralar baya sık girmeye başladım bu siteye her sorumun cevabını buradan bulmaya başladım. Onun için üye oldum benim de size bir sorum var.
Şuan adetim 2 gün gecikti geçen ay ovulasyon dönEmine denk getirdik onun için bu kadar umutluyum. Karnımda bir ağrı var ama hasta olamıyorum kasiklarim ağrıyor böyle. Bir de bu aralar aşırı tuvalete gitmeye başladım ve göğüs uçlarım da kararmaya başladı. Normal de hastalığım.hiç gecikmezdi. Sizce hamile olabilir miyim??

Merhaba öncelikle herkese. Size bir sorum var ben 2 senelik evliyim ve çocuk istiyorum bütün herkes gibi bu aralar baya sık girmeye başladım bu siteye her sorumun cevabını buradan bulmaya başladım. Onun için üye oldum benim de size bir sorum var.
Şuan adetim 2 gün gecikti geçen ay ovulasyon dönEmine denk getirdik onun için bu kadar umutluyum. Karnımda bir ağrı var ama hasta olamıyorum kasiklarim ağrıyor böyle. Bir de bu aralar aşırı tuvalete gitmeye başladım ve göğüs uçlarım da kararmaya başladı. Normal de hastalığım.hiç gecikmezdi. Sizce hamile olabilir miyim??
Sonuç ne oldu H huzursesii şimdiye belli olmuştur? Ben de ovulasyon testinin çift çizgi çıktığı dönemi değerlendirdim, 4 gündür adet olamıyorum ayni senin belirtilerin vardı umutlandım kan testi negatif çıktı malesef. Niye gecikti anlamadım simdi de adeti bekliyorum gelsin diye. İşin tuhafı çift çizgiyi göreli 18 gün geçti. Bir daha o testlere güvenirsem...

Back
X