Sizce hamile miyim adetim 1 gün sürdü

Ooo yine kalmışsınız 🤣 bakalım biz ne zaman 🤣 tavsiyelerinizi alırım 🤣
valla ben saldım çayıra sonra öğrendimki süt hormonum baya yüksekmiş onun ilacını kullandım sonra kaldım

Evet hamilesin tahmini yaza doğum yaparsın şimdiden başla alışverişe hepsi bir anda ağır gelir ayrıca doğum İÇİN hastane arayışına da baslamalısın şimdiden Allah analı analı büyütsün 😂😂

Evet hamilesin tahmini yaza doğum yaparsın şimdiden başla alışverişe hepsi bir anda ağır gelir ayrıca doğum İÇİN hastane arayışına da baslamalısın şimdiden Allah analı analı büyütsün 😂😂
Doğum ücreti olmuş 15 bin, bebek arabası beşik biberon emzik o bu derken 5 bin. Ee kıyafet bez mama şart 5 binde orası. Bi sürtünmeyle 25 bin zararda arkadaş, artık cennet onun ayaklarının altında 😂

Doğum ücreti olmuş 15 bin, bebek arabası beşik biberon emzik o bu derken 5 bin. Ee kıyafet bez mama şart 5 binde orası. Bi sürtünmeyle 25 bin zararda arkadaş, artık cennet onun ayaklarının altında 😂
Sürttürmeden önce düşünecekti bacım yada şimdi post açacağına sürtmeden açsaydı ben sürttürcem sonuçları ne olur diye hemen kaba taslak bi fiyat listesi cıkarırdık biz neyse olacağı varmış 😂

Arkadaşlar bundan yaklaşık bir ay öncesinde bir sürtünme ilişkisi yaşadım herhangi
Bir boşalma olmadı. Dün adet oldum ve bir anda kesildi ne yapacağımı bilmiyorum yardım eder misiniz bir bilgisi olan var mı bu konu hakkında
Hayır zannetmiyorum öyle bi ihtimal olduğunu

Her gün korunmadan çatır çatır yapıyoruz valla daha olmadı 🤣🤣🤣 sürtünme ile olması hele bosalma bile olmadan
Sizi bu kadar doğurgan olacağınıza inandıran nedir acaba diye merak etmiyor değilim 😆

Sürttürmeden önce düşünecekti bacım yada şimdi post açacağına sürtmeden açsaydı ben sürttürcem sonuçları ne olur diye hemen kaba taslak bi fiyat listesi cıkarırdık biz neyse olacağı varmış 😂
🤣🤣🤣🤣 oturdum milletin arasında kahkaha attım nerden akliniza geliyor boyle şeyler alemsiniz

X