Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evet hamilesin tahmini yaza doğum yaparsın şimdiden başla alışverişe hepsi bir anda ağır gelir ayrıca doğum İÇİN hastane arayışına da baslamalısın şimdiden Allah analı analı büyütsün
Evet hamilesin tahmini yaza doğum yaparsın şimdiden başla alışverişe hepsi bir anda ağır gelir ayrıca doğum İÇİN hastane arayışına da baslamalısın şimdiden Allah analı analı büyütsün
Doğum ücreti olmuş 15 bin, bebek arabası beşik biberon emzik o bu derken 5 bin. Ee kıyafet bez mama şart 5 binde orası. Bi sürtünmeyle 25 bin zararda arkadaş, artık cennet onun ayaklarının altında
Doğum ücreti olmuş 15 bin, bebek arabası beşik biberon emzik o bu derken 5 bin. Ee kıyafet bez mama şart 5 binde orası. Bi sürtünmeyle 25 bin zararda arkadaş, artık cennet onun ayaklarının altında
Sürttürmeden önce düşünecekti bacım yada şimdi post açacağına sürtmeden açsaydı ben sürttürcem sonuçları ne olur diye hemen kaba taslak bi fiyat listesi cıkarırdık biz neyse olacağı varmış
Arkadaşlar bundan yaklaşık bir ay öncesinde bir sürtünme ilişkisi yaşadım herhangi Bir boşalma olmadı. Dün adet oldum ve bir anda kesildi ne yapacağımı bilmiyorum yardım eder misiniz bir bilgisi olan var mı bu konu hakkında
Baş kısmını bir kaç kere soktu ve çekti. Zevk suyundan hamile kalınabilfiğini okudum bu ne kadar doğru sizce bir de yerleşme kanaması olma ihtimali var mı
Her gün korunmadan çatır çatır yapıyoruz valla daha olmadı sürtünme ile olması hele bosalma bile olmadan Sizi bu kadar doğurgan olacağınıza inandıran nedir acaba diye merak etmiyor değilim
Sürttürmeden önce düşünecekti bacım yada şimdi post açacağına sürtmeden açsaydı ben sürttürcem sonuçları ne olur diye hemen kaba taslak bi fiyat listesi cıkarırdık biz neyse olacağı varmış