Sizce hamile miyim adetim 1 gün sürdü

xvuen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2022
5
-1
24
Arkadaşlar bundan yaklaşık bir ay öncesinde bir sürtünme ilişkisi yaşadım herhangi
Bir boşalma olmadı. Dün adet oldum ve bir anda kesildi ne yapacağımı bilmiyorum yardım eder misiniz bir bilgisi olan var mı bu konu hakkında

Arkadaşlar bundan yaklaşık bir ay öncesinde bir sürtünme ilişkisi yaşadım herhangi
Bir boşalma olmadı. Dün adet oldum ve bir anda kesildi ne yapacağımı bilmiyorum yardım eder misiniz bir bilgisi olan var mı bu konu hakkında
Boşalma yoksa nasıl hamile kalabileceksin? Meryem Ana mısın ki

Sperm olmadan nasıl hamile kalacaksın?

Herkese selam,

1 ay önce spirali çıkarttırdım. Sonrasında korunmadık. Adetim 17 gün gecikti. 17 günün sonunda ilk başta pembe sulu olarak gelip sonraki gün normal geldi. 1 gün sürdü sadece. Böyle bir durum yaşayan oldu mu ? spiralle mi alakalı yoksa hamilelik ihtimali olabilir mi?

Baş kısmını bir kaç kere soktu ve çekti. Zevk suyundan hamile kalınabilfiğini okudum bu ne kadar doğru sizce bir de yerleşme kanaması olma ihtimali var mı
Hayır? Ben bile 1 senede zor bela hamile kaldım sen nasıl o şekilde kalabilirsin ki tıbben çok mümkünü yok

Hem sürtünme ilişkisi hemde boşalma olmamış
Daha hamilemiyim diyorsun
Bu cahillikle sen bur halt etme yada öğren oldumu buraya da boş boş yazma

Stresten 1 gunde kesılmıstır .. hale degıldın rahat ol .. madem korkuyosun yapma bıdaha yada korun ..

Herkese selam,

1 ay önce spirali çıkarttırdım. Sonrasında korunmadık. Adetim 17 gün gecikti. 17 günün sonunda ilk başta pembe sulu olarak gelip sonraki gün normal geldi. 1 gün sürdü sadece. Böyle bir durum yaşayan oldu mu ? spiralle mi alakalı yoksa hamilelik ihtimali olabilir mi?
Test yapmadınız mı?

X