Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boşalma yoksa nasıl hamile kalabileceksin? Meryem Ana mısın kiArkadaşlar bundan yaklaşık bir ay öncesinde bir sürtünme ilişkisi yaşadım herhangi
Bir boşalma olmadı. Dün adet oldum ve bir anda kesildi ne yapacağımı bilmiyorum yardım eder misiniz bir bilgisi olan var mı bu konu hakkında
Sperm olmadan nasıl hamile kalacaksın?Arkadaşlar bundan yaklaşık bir ay öncesinde bir sürtünme ilişkisi yaşadım herhangi
Bir boşalma olmadı. Dün adet oldum ve bir anda kesildi ne yapacağımı bilmiyorum yardım eder misiniz bir bilgisi olan var mı bu konu hakkında
Baş kısmını bir kaç kere soktu ve çekti. Zevk suyundan hamile kalınabilfiğini okudum bu ne kadar doğru sizce bir de yerleşme kanaması olma ihtimali var mıBoşalma yoksa nasıl hamile kalabileceksin? Meryem Ana mısın ki
Zevk suyundan hamile kalınabileceğini okudum bu yüzden açtım konuyuSperm olmadan nasıl hamile kalacaksın?
Kafam çok karıştı çok özür dilerimBiz adam boşalmasına rağmen hamile kalamıyoruz bacım yapma gözünü seveyim mümkün mü böyle bişey ya
Hayır? Ben bile 1 senede zor bela hamile kaldım sen nasıl o şekilde kalabilirsin ki tıbben çok mümkünü yokBaş kısmını bir kaç kere soktu ve çekti. Zevk suyundan hamile kalınabilfiğini okudum bu ne kadar doğru sizce bir de yerleşme kanaması olma ihtimali var mı
Keşke meryem ana yi örnek vermeseydinizBoşalma yoksa nasıl hamile kalabileceksin? Meryem Ana mısın ki
Hem sürtünme ilişkisi hemde boşalma olmamışArkadaşlar bundan yaklaşık bir ay öncesinde bir sürtünme ilişkisi yaşadım herhangi
Başka türlü anlayabileceğini düşünmüyorumKeşke meryem ana yi örnek vermeseydiniz
Bu konuyla ilgisi yok ve verilecek en son örnek hatta örnek verilemez bileBaşka türlü anlayabileceğini düşünmüyorum
İdrar testinde çıkar mı yapayım mı sence saol beni rahatlattınStresten 1 gunde kesılmıstır .. hale degıldın rahat ol .. madem korkuyosun yapma bıdaha yada korun ..
Hıcbıse yapmana gerek yok canım hamıle degılsin .. kendını rahatlat vücudun da rahatlasınİdrar testinde çıkar mı yapayım mı sence saol beni rahatlattın
Altına imzamı attım!Biz adam boşalmasına rağmen hamile kalamıyoruz bacım yapma gözünü seveyim mümkün mü böyle bişey ya
Test yapmadınız mı?Herkese selam,
1 ay önce spirali çıkarttırdım. Sonrasında korunmadık. Adetim 17 gün gecikti. 17 günün sonunda ilk başta pembe sulu olarak gelip sonraki gün normal geldi. 1 gün sürdü sadece. Böyle bir durum yaşayan oldu mu ? spiralle mi alakalı yoksa hamilelik ihtimali olabilir mi?
dur bende atim ugrasıp ugraşip 1 sene sonrasında kalan benAltına imzamı attım!
hayır, bugün kan verdim. Oda daha belli olmadı.Test yapmadınız mı?