sizce haksiz miyim ben?

kuzeyimm

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2009
271
72
Kizlar 2.5 senelik evliyim ve kocam aslinda cok iyi bir insandir fakat sulalesiyle zaman gecirmeye bayiliyor ve birlikte yaptigimiz planlari bile unutuyor. Bu hafta basinda 5 haftalik hamileligim sona erdi dusuk yaptim. Psikolojikman cok yiprandim. Ondan onceki hafta cok rahatsizdim ve hep evdeydim dogal olarak. Persembe gunu bana sevgililer gunu icin bir hediye almis verdi fln. Dun de sevgililer gunuydu malumunuz beni istemedigim bir davete ayip olur bahanesiyle goturdu ve pazar gununu birlikte geciricez gezeriz soz dedi. Bende haftasonu biseyler yapmak istedigimi kendisine onceden soylemistim zaten. Gel gelelim Bugun icin kuzenlerine soz vermis ve butun gun onlarla ilgilendi bir kac kez canim sikildi fln dedim ama aldirmadi bile ee tabi Bende cinnet gecirdim resmen bana abartiyosun diyor sizce abarttim mi yahu cildircam. Yapmis oldugum imla hatalari icin pair dilerim Mobil gonderim yapiyorum.

Geçmiş olsun öncelikle.bence abartmiyorsunuz ama bence boyle bir durumda siz ona yapin önceden ayarlayin mesela haftaya cumartesi şuraya gidicez söz verdim diyin sizde onu mecbur birakin bakalim ne tepki vericek.boylece sizi bir daha mecbur birakamaz .

Tesekkur ederim sagolun kuzenlerini kirmakta istemedim hepsini cok seviyorum bide saati farketmedim diyo Bende emri vaki yapicam bundan sonra demekki bunu istiyor beyefendi

cinnet geçirmenize gerek yok kendinizi yıpratırsınız hem yakın bir zamanda uzucu bir durum yasamıssınız geçmiş olsun. güzellikle konusun yıpratmayın birbirinizi.

canım bence ateşe körükle gitme bazen erkekler yaptıklarının farkında bile olmuyorlar önce ne hissitiğini anlat ona baktın bi değişme yok ozamn sende aynısını yaparsın ona yada tirip atarsın fazlada küsmeye gelmeez ozamanda kontrolü elinden kaybedersin

Bunu ilk defa yapmiyor zaten bi cok les anlatmaya calistim derdimi niye yapiyor anlamiyorum hala...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…