sizce güzelmi ?

ades_ballibadem

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Mart 2008
2.755
78
688
İstanbul/Antalya
$bubon-koltuk-takimi-afcd87f1e0e4440db32641e5784e7aa7 İDER.webp

sizce nasıl kızlar

canım 4 aydır begenıyorsan demek ki içine sinecek.eşin kahve bej tonları tercıh edıyor olabılır ama bu tarzı olan bir evi yansıtıyor bence

çok sıkılırsın bu renklerden zamanla canım. uzun süreli zevk alabileceğini düşünmüyorum. insan dinlendirici daha soft krem gibi renkler arıyor zamanla... tecrübe konuşuyor :):51:

haklısın belki ama insan onlardanda sıkılıyor 8 senelik evliyim koltuklarımın biri beyazdı diğeride kahve ve ben artık bu renklerden cok sıkıldım herkeste aynı

kahverengi olanıda mor almak istemiştim ama modası geçer dediler almamıştım yani ben aslında renklerin kadınıyım:27::1:

yani ne renk alırsak alalım zamanla bıkılıyor diye düşünüyorum

hatta başka bişey alsam içime sinmeyecek eşim kahve değil de krem beyaz gibi istiyor ben sıkıldım artık bu tip renklerden

aynen canım bencede aynı tonlar her yerde cok sıkıcı.bende koltuklarımı böyle renklı aldım ve hala sıkılmadım.her ev aynı tonlarda oldu artık

$ev.webp

acaba bu sekılde bır dekorasyon yapsan hem esını gonlu olur hem de renklendırmıs olursun.mobılyanı duz renk alırsın duvarları perdelerı renkli yapabilirsin:emir_bebek:

canım ya ne kadar ilgilendin benimle sana cokkk teşekkür ederim o koltuk takımında bir çok kumaş seçeneği varmış ben o halinede bayıldım ama belki 3lüleri düz renk yapıp sadece berjeri çiçekli renkli bir kumaş seçebilirim :)

bu arada yukarıdaki odada gerçekten hoşmuş dediğin gibi perdeler ve halıyıda berjerin içindeki renklerden seçip odayı renklendirebilirim

Back
X