- 14 Mayıs 2020
- 33
- 2
- 1
- 24
- Konu Sahibi mervegursoy
Göğüslerim küçük olduğu için 70 a bile tam dolmıyo acil birşeyler önerin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet çok küçük.evlenince ve doğumda buyuyorGöğüslerim küçük olduğu için 70 a bile tam dolmıyo acil birşeyler önerin
5 kilo aldım hiç birsey fark etmedıEvlendiğimde 75 di şuan 90 kilo doğum derken kocaman oldular kilo almaya çalış
aşırı küçükler amasen nasil mutluysan o onemli olan.. baskasinin gozunden kendini dusunme.. begenilir miyim vs diye..
amelıyat dusunmuyorum dogal yollar yokmu bildiğinizAmeliyat?
Yok maalesef kilo almadan olmuyo. Ben 45 kiloydum senin yaşındayken hiç yoktu tamamen düzdü nerdeyse. Şimdi 60 kiloyu zorluyorum 75de catal anca olustu o da çok dolu dolu değil. Vücudunla barışmaya bak.amelıyat dusunmuyorum dogal yollar yokmu bildiğiniz
45 kiloyum dedıgınde kac yasındaydınYok maalesef kilo almadan olmuyo. Ben 45 kiloydum senin yaşındayken hiç yoktu tamamen düzdü nerdeyse. Şimdi 60 kiloyu zorluyorum 75de catal anca olustu o da çok dolu dolu değil. Vücudunla barışmaya bak.
Geçen sene bile 48 kiloydum. 29 yaşındayım. 15 yaşından sonra hep 45 civarıydım.45 kiloyum dedıgınde kac yasındaydın
70-80-90 bunlar göğüsün büyüklüğünü belirten ölçüler değiller önemli olan cup ölçünüz. “A” genelde en küçük oluyor. Söylediğinize göre de a. Ama küçük olması kötü olduğu anlamına gelmiyor bence. Siz mutluysanız problem yok. Ayrıca ben çocuktan önce yaptırdığıma çok pişmanım. Benim 80b’ydi bi heves yaptırmıştım. Şimdiki aklım olsa bebekten sonra yaptırırdım. Zira hamilelikte çooook büyüyebiliyor en azından benimkiler 3 katına çıkmıştı, sonrasında biraz sarkma olabiliyor.
Benim kilo direkt göğüslere ve kalçaya gidiyor artık 90 bile zor oluyor ama ben baya kilo aldım 10 sene içinde 45 den 70 e çıktım tabi doğum kilosu da var bunun içinde5 kilo aldım hiç birsey fark etmedı
Doğumdan sonra süt kesilince yine mi küçüldü benimkiler küçülmedi sarkma işini hiç sorma önceden dimdik göğüslerim vardı sütten sonra sarktılarBende oldum olasi memeli degilimdir. 2 dogum yaptim. Evet dogum yapinca buyuyo cunku sut hormonlari buyutuyo ama emzirme isi bitince geri kuculuyo bazen de sarkiyo. Bende sarkma olmasa da tam dolgulu 75a zorla isteeee. Dogal yontemler derken krem vs. Ama deneyen okumadim hic. Ilaclar varmis bunlarda hormon ilaclariyla oldugu icin kanser riski varmis. Yani bu isin zaten dogal bi caresi yok gibi. olsaydi zaten emin ol herkes bilirdi. Kilo almak maalesef herkeste ayni etkiyi yapmiyo. Kilo alirken sadece memeden almiyosun buna basen gobek sirt yani heryer dahil oldugu icin gene memeler kucuk kaciyo.
Kisinin yapisina gore degisiyo demek ki. Dedigim gibi oldum olasi kucuklerdi belki onun etkisi olmustur. Sarkmadi geri kuculdu. Bu yuzden bende silikon yaptiricam karar verdimDoğumdan sonra süt kesilince yine mi küçüldü benimkiler küçülmedi sarkma işini hiç sorma önceden dimdik göğüslerim vardı sütten sonra sarktılar