Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canm ben giyim öğretmeniyim önerimi söyleyeyim sana kolu düşük kol olsa daha şık olur bence bu tarz gelinliklerde koltuk altını sıktığı için ne kadar zayıf olsanda kol altında bi şişkinlik oluyor düşük kol olursa böyle bi durum olmaz.bütün elinliklerde herzaman uzun boylu ve daha zarif gösterir.ama gelinliğinin modeli güzel.
gelinlik hakkında olumlu da olumsuz da yorumlar yapılmış. en önemlisi senin neyi beğendiğin. ben ilk giydiğim gelinliği aldım, annem beğenmemişti kararımı değiştirmek için başka şeyler gösterdi ama benim gözüm görmedi. asla öyle yıllarca gelinlik modellerine bakan hayalperest bi kız olmadım ama o gelinliği giydiğim anda sanki aramızda duygusal bi bağ oluştuopuyorumnanaktan duvağını, kesesini vs ben tasarladım o kadar sindi ki içime düğün günü prenses gibi hissediyordum kendimi. bi kızın yaşayabileceği bi daha geri gelmeyecek bi an bu. sen neyi beğendiysen içine sindiyse onu al. pronovias tan da modellere bakabilirsin ama üstte duruşu en önemlisi tabi. of çok uzatmışım, gelinlik hakkında düşüncem bu, benim gibi düz mantık bi kız bile bu kadar etkilendi bu işten yanikaydirigubbakcemile3
canım benim ya
ben de 1 hafta kadar buradan model baktm.beğenip bilgisayarıma kaydettinklerime bakıyorum şimdi hep aynı bu tarz modeller...
ama seninde dediğin gibi ilk giydiğim gelinlikte çok aklım kaldı:):):):):)
benim de annem bunu beğenmedi.hala bana dün bi gelin görmüş gelinliği çok güzeldi diyo:):):):)hem bana diyo kar beyaz olsun hem krem beğeniyo:):):)):)
neyse bende çok uzattım
sonuçta bu tam istediğim modeldi
ama diğerinde aklım kaldı.hatta pazar günü fatihteki gelinlikçiyle anlaştık..ben koştura koştura şirinevlere gittim o gelinlik için
o da çook sadeydi .üstü tamamen taşlı.yine kurdele var altında.etek kısmı tamamen cam sifon.üzerinde üstündeki işlemelerden aplikler vardı toplasan 10 tane yoktu. kuyruk kısmında yoğundu..
aslında onun da fotosu vardı ama...
ya bu kadar takılmazdım ama mızırdanmak istemezdim:):):)
sizinde kafanızı şişiriyorum...
diyorum 2 gece düğünüm olacak ,acaba gelinlikte takılır çıkarılır bi şey yaptırsam mı 2 si de farklı olsun:):):)
çok aç gözlüyüm sanırım:):):)
hahah benimde 2 düğün oldu 3.yü istedim valla insanın gelinliği çıkarası gelmiyo:kedi:
Düğünü yapacağın mekanın ışığına dikkat et. Benim full taşlıydı ve ışıklarla ışıl ışıl olmuştum. Detay ama önemli. Ay ne güzel ya bunlar, ne zaman düğün?
16-17 ekim
2 ay var daha:):):)