• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri sizce gelinliğim nasıl??

canm ben giyim öğretmeniyim önerimi söyleyeyim sana kolu düşük kol olsa daha şık olur bence bu tarz gelinliklerde koltuk altını sıktığı için ne kadar zayıf olsanda kol altında bi şişkinlik oluyor düşük kol olursa böyle bi durum olmaz.bütün elinliklerde herzaman uzun boylu ve daha zarif gösterir.ama gelinliğinin modeli güzel.

canm ben giyim öğretmeniyim önerimi söyleyeyim sana kolu düşük kol olsa daha şık olur bence bu tarz gelinliklerde koltuk altını sıktığı için ne kadar zayıf olsanda kol altında bi şişkinlik oluyor düşük kol olursa böyle bi durum olmaz.bütün elinliklerde herzaman uzun boylu ve daha zarif gösterir.ama gelinliğinin modeli güzel.

çok teşekkür ederim canım ya
altta gönderdiğin tarz da mı demek istedin?
kol konusunda bende takılıyodum ama en azından artık bir fikrim var
düşük yaptırcam büyük ihtimal..
zaten fotoğraftaki mankenin üzerinden denediğim gelinlik...bende tombiş olunca bi de göğüsler...:):):):)
model konusunda bi kaç kabarık fırfırlı gelinlik denedim
pek yakışmadı ondan bunu seçtim zaten hep aklımdaki model buydu aslında.buradan da baktığımda modellere hep bu tarz hoşuma gidiyodu.20 gün sonra ortalama ölmez sağ kalırsak kumaş bakmaya - provaya gidicem.daha beyaz istiyorum çünkü
kararsızlık çok zor:):):)....

gelinlik hakkında olumlu da olumsuz da yorumlar yapılmış. en önemlisi senin neyi beğendiğin. ben ilk giydiğim gelinliği aldım, annem beğenmemişti kararımı değiştirmek için başka şeyler gösterdi ama benim gözüm görmedi. asla öyle yıllarca gelinlik modellerine bakan hayalperest bi kız olmadım ama o gelinliği giydiğim anda sanki aramızda duygusal bi bağ oluştuopuyorumnanaktan duvağını, kesesini vs ben tasarladım o kadar sindi ki içime düğün günü prenses gibi hissediyordum kendimi. bi kızın yaşayabileceği bi daha geri gelmeyecek bi an bu. sen neyi beğendiysen içine sindiyse onu al. pronovias tan da modellere bakabilirsin ama üstte duruşu en önemlisi tabi. of çok uzatmışım, gelinlik hakkında düşüncem bu, benim gibi düz mantık bi kız bile bu kadar etkilendi bu işten yanikaydirigubbakcemile3

gelinlik hakkında olumlu da olumsuz da yorumlar yapılmış. en önemlisi senin neyi beğendiğin. ben ilk giydiğim gelinliği aldım, annem beğenmemişti kararımı değiştirmek için başka şeyler gösterdi ama benim gözüm görmedi. asla öyle yıllarca gelinlik modellerine bakan hayalperest bi kız olmadım ama o gelinliği giydiğim anda sanki aramızda duygusal bi bağ oluştuopuyorumnanaktan duvağını, kesesini vs ben tasarladım o kadar sindi ki içime düğün günü prenses gibi hissediyordum kendimi. bi kızın yaşayabileceği bi daha geri gelmeyecek bi an bu. sen neyi beğendiysen içine sindiyse onu al. pronovias tan da modellere bakabilirsin ama üstte duruşu en önemlisi tabi. of çok uzatmışım, gelinlik hakkında düşüncem bu, benim gibi düz mantık bi kız bile bu kadar etkilendi bu işten yanikaydirigubbakcemile3

canım benim ya
ben de 1 hafta kadar buradan model baktm.beğenip bilgisayarıma kaydettinklerime bakıyorum şimdi hep aynı bu tarz modeller...
ama seninde dediğin gibi ilk giydiğim gelinlikte çok aklım kaldı:):):):):)
benim de annem bunu beğenmedi.hala bana dün bi gelin görmüş gelinliği çok güzeldi diyo:):):):)hem bana diyo kar beyaz olsun hem krem beğeniyo:):):)):)
neyse bende çok uzattım
sonuçta bu tam istediğim modeldi
ama diğerinde aklım kaldı.hatta pazar günü fatihteki gelinlikçiyle anlaştık..ben koştura koştura şirinevlere gittim o gelinlik için
o da çook sadeydi .üstü tamamen taşlı.yine kurdele var altında.etek kısmı tamamen cam sifon.üzerinde üstündeki işlemelerden aplikler vardı toplasan 10 tane yoktu. kuyruk kısmında yoğundu..
aslında onun da fotosu vardı ama...
ya bu kadar takılmazdım ama mızırdanmak istemezdim:):):)
sizinde kafanızı şişiriyorum...
diyorum 2 gece düğünüm olacak ,acaba gelinlikte takılır çıkarılır bi şey yaptırsam mı 2 si de farklı olsun:):):)
çok aç gözlüyüm sanırım:):):)

canım benim ya
ben de 1 hafta kadar buradan model baktm.beğenip bilgisayarıma kaydettinklerime bakıyorum şimdi hep aynı bu tarz modeller...
ama seninde dediğin gibi ilk giydiğim gelinlikte çok aklım kaldı:):):):):)
benim de annem bunu beğenmedi.hala bana dün bi gelin görmüş gelinliği çok güzeldi diyo:):):):)hem bana diyo kar beyaz olsun hem krem beğeniyo:):):)):)
neyse bende çok uzattım
sonuçta bu tam istediğim modeldi
ama diğerinde aklım kaldı.hatta pazar günü fatihteki gelinlikçiyle anlaştık..ben koştura koştura şirinevlere gittim o gelinlik için
o da çook sadeydi .üstü tamamen taşlı.yine kurdele var altında.etek kısmı tamamen cam sifon.üzerinde üstündeki işlemelerden aplikler vardı toplasan 10 tane yoktu. kuyruk kısmında yoğundu..
aslında onun da fotosu vardı ama...
ya bu kadar takılmazdım ama mızırdanmak istemezdim:):):)
sizinde kafanızı şişiriyorum...
diyorum 2 gece düğünüm olacak ,acaba gelinlikte takılır çıkarılır bi şey yaptırsam mı 2 si de farklı olsun:):):)
çok aç gözlüyüm sanırım:):):)

hahah benimde 2 düğün oldu 3.yü istedim valla insanın gelinliği çıkarası gelmiyo:kedi:
düğünü yapacağın mekanın ışığına dikkat et. benim full taşlıydı ve ışıklarla ışıl ışıl olmuştum. detay ama önemli. ay ne güzel ya bunlar, ne zaman düğün?

hahah benimde 2 düğün oldu 3.yü istedim valla insanın gelinliği çıkarası gelmiyo:kedi:
Düğünü yapacağın mekanın ışığına dikkat et. Benim full taşlıydı ve ışıklarla ışıl ışıl olmuştum. Detay ama önemli. Ay ne güzel ya bunlar, ne zaman düğün?

16-17 ekim
2 ay var daha:):):)

ben çok beğendim bu gelinliği sade ve şık,bence çok doğru bir tercih canım,gülerek giy inşallahopuyorumnanaktan

16-17 ekim
2 ay var daha:):):)

valla zaman geçiveriyo telaştan nasıl geçti anlamazsın bile. gelinlik, mobilyalar, çeyiz, kına vs... ama gelinliği şimdiden hazırlaman iyi olmuş benim 1 ay sürmüştü. aklına yeni yeni fikirler gelir ekletirsin ben gelinlikçiyi bıktırmıştım kaydirigubbakcemile3

sade ve güzel..şık bir duvakla,sade bir makyajla ve benim düğünümde yaptırdıgım -necla topuzuyla-mükemmel görünebilirsin şahsen ben öyle olmuştum gelinliğim senin gibi sadeydi...mutluluklar..

Ayşecim üst kisminin kapali olmasi senin tercihin mi? Öyleyse eğer bence çok güzel. Ama önem vermiyorsn askilar biraz daha uzatilabilir ve inceltilebilir. hatta hiç olmasin :dance:
Ayrica işlemeleri çok güzel. Ne çok abartili ne çok sade tam olmuş

hepinize günaydınn
çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için...
üst tarafı biraz dar geldi bana..göğüs problemim olunca azcık büyükler:):):):)(benimi daha dikilmeye başlamadı)
askıları ben istedim
bütün gece onları yukarı çekip durmayayım diye.ben aslında kollu istiyodum.annem ve nişanlım istemedi:)

hoş ve güzel ama bencede araştır biraz yani bu modelden cok kişide gördüm bu sene daha sana özel olsun diye düşünüyorum

canım bence çok güzel şık bi gelinlik ben öle tüylü tüylü gelinlikleri beğenmiyorum hem de böyle parıltılı gelinliklere bayılırım

Back