Kyama sana yaa.. Öncelkle rabbm tez vaktte yavrunu sana bagslasn ve ısteyen herkese banada.. Bende 10 aylk ewlym ve ilk ay br düşüğüm oldu. Ozamandan beri coook istyrm.demek istedğim şuu bnde bat. 19 eylül fakat hala glen gden yok. 16 eylülde adetten 3 gn once kanda cıkmadı. Bgun idrar tesyi yaptm une yoookk1 yıldır bebek istiyoruz o kadar ay çok fazla umutlandım ve her seferinde hüsran oldular şimdi tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum tam toparlandım artık takmıyorum kafaya dediğim zaman umudumun hüsran olmasını istemiyorumm
tez vakitte inş. canımmKyama sana yaa.. Öncelkle rabbm tez vaktte yavrunu sana bagslasn ve ısteyen herkese banada.. Bende 10 aylk ewlym ve ilk ay br düşüğüm oldu. Ozamandan beri coook istyrm.demek istedğim şuu bnde bat. 19 eylül fakat hala glen gden yok. 16 eylülde adetten 3 gn once kanda cıkmadı. Bgun idrar tesyi yaptm une yoookkve adetten 2 gın once kahverengi lekelenmerm oşdu bda oldı derken bu aksam üstü belli belirsz yne oldu. İlk hamilelğimde tecrubesz oldugım için belrtleri hatrlamym sadce goguslerm asırı acıodu ve idrara cok cıkıodm. Velhasılkelan suan bende ki olanlar gögslerine dokunamıom 3 gundur bgun surekli acıktım belim cok agrıyor kasıkta sol tarafta batma ve şişknlk ayriyetten müthiş gaz ve sancılar... .. Ve aset gunumde yumurta akı gbii bsey gordum.. Bende umut edyrumki gec dollenmedr ama ne yalan soylm bugunki testten sonra umudym kırıldı.. Rabbm şu mubarek gunler hürmetine bizim kulaklarımızı boş bırakmaz inşallah... Cokmu konustuuummm affınıza sığınıyorum
Canm naspse inşalşah sanada verr rabbim en hayrlısını.. Canm adetten 3 gun once kanda ypktutez vakitte inş. canımm
bence kanda baktır canım eğer dediğin gibi adetten 2 gün önce lekelenmen olduysa ve yerleşme lekesiyse buu kanda belli olur canım ve benimde 1 düşüğüm birde kimyasal gebeliğim var bakalım Rabbim tekrar ne zaman nasip edecek ben pazartesi tekrar kanda baktıracağım bende senin gibi gebelik belirtilerini hatırlamıyorum
3gün dayanamadım bugün yaptm kan testi 4.13 den 19.10 a yükselmiş hala kesin bisi demiyolar tekrar gidicem pazartesi anlamadm bnBence 3 gün bekle sonrasında kan testi yaptır ikiye katlamissa gebelik vardır yoksa da bir an evvel çalışmalara başlamak için adet olman lazim hemen kullanırsın inşallah hamilesindir
Hayırlı olsun ama 2 gün sonra tekrarla3gün dayanamadım bugün yaptm kan testi 4.13 den 19.10 a yükselmiş hala kesin bisi demiyolar tekrar gidicem pazartesi anlamadm bn
Pazartesi yapicam tekrar bakalm nolcakHayırlı olsun ama 2 gün sonra tekrarla
2gün sonra tekrar yaptm 98.70 hyrlisi bklmHayırlı olsun ama 2 gün sonra tekrarla
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirir insallah2gün sonra tekrar yaptm 98.70 hyrlisi bklm
İnş bakalm daha bisi demedi doktorlar ara ara kan testi yapicaz 8000lerde kese görünürmüş öle dedi doktor bakalm hayırlısı olur inşHayırlı olsun Allah tamamına erdirir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?