• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce geç döllenme olabilir miii ???

pusatmk

"Allah'ın rahmetinden ümit kesmeyin."
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2014
335
270
103
kızlar yardım edin:KK25:
sat 19 ağustos bu ay klomende kullandım 31 ağustosta doktora gittiğimde 3 sağ tarafımda 1 tanede sol tarafımda yumurtam vardı neyse ben bu arada avu. testide kullandım ara ara vee 9 eylülde avu. testi yaptığımda çift çizgiyi gördüm bizde eşimle 8 10 11 eylül tarihlerini değerlendirdik bat 17 eylül ama ben hala adet olmadım !!!! 21 eylülde de kanda baktırdık ama sonuç negatif :mad:eğer geç döllenme ise daha erken dedi doktorum 1 hafta sonra tekrar kanda baktır dedi ne gebelik nede adet belirtim var sadece kasık ağrım var sizce hala umutlanmalı mıyımm:KK66:

1 yıldır bebek istiyoruz o kadar ay çok fazla umutlandım ve her seferinde hüsran oldular şimdi tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum tam toparlandım artık takmıyorum kafaya dediğim zaman umudumun hüsran olmasını istemiyorumm:110:

1 yıldır bebek istiyoruz o kadar ay çok fazla umutlandım ve her seferinde hüsran oldular şimdi tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum tam toparlandım artık takmıyorum kafaya dediğim zaman umudumun hüsran olmasını istemiyorumm:110:
Kyama sana yaa.. Öncelkle rabbm tez vaktte yavrunu sana bagslasn ve ısteyen herkese banada.. Bende 10 aylk ewlym ve ilk ay br düşüğüm oldu. Ozamandan beri coook istyrm.demek istedğim şuu bnde bat. 19 eylül fakat hala glen gden yok. 16 eylülde adetten 3 gn once kanda cıkmadı. Bgun idrar tesyi yaptm une yoookk :( :( :( ve adetten 2 gın once kahverengi lekelenmerm oşdu bda oldı derken bu aksam üstü belli belirsz yne oldu. İlk hamilelğimde tecrubesz oldugım için belrtleri hatrlamym sadce goguslerm asırı acıodu ve idrara cok cıkıodm. Velhasılkelan suan bende ki olanlar gögslerine dokunamıom 3 gundur bgun surekli acıktım belim cok agrıyor kasıkta sol tarafta batma ve şişknlk ayriyetten müthiş gaz ve sancılar... .. Ve aset gunumde yumurta akı gbii bsey gordum.. Bende umut edyrumki gec dollenmedr ama ne yalan soylm bugunki testten sonra umudym kırıldı.. Rabbm şu mubarek gunler hürmetine bizim kulaklarımızı boş bırakmaz inşallah... Cokmu konustuuummm affınıza sığınıyorum :KK70::KK70::KK70::KK70:

Kyama sana yaa.. Öncelkle rabbm tez vaktte yavrunu sana bagslasn ve ısteyen herkese banada.. Bende 10 aylk ewlym ve ilk ay br düşüğüm oldu. Ozamandan beri coook istyrm.demek istedğim şuu bnde bat. 19 eylül fakat hala glen gden yok. 16 eylülde adetten 3 gn once kanda cıkmadı. Bgun idrar tesyi yaptm une yoookk :KK43: :KK43: :KK43: ve adetten 2 gın once kahverengi lekelenmerm oşdu bda oldı derken bu aksam üstü belli belirsz yne oldu. İlk hamilelğimde tecrubesz oldugım için belrtleri hatrlamym sadce goguslerm asırı acıodu ve idrara cok cıkıodm. Velhasılkelan suan bende ki olanlar gögslerine dokunamıom 3 gundur bgun surekli acıktım belim cok agrıyor kasıkta sol tarafta batma ve şişknlk ayriyetten müthiş gaz ve sancılar... .. Ve aset gunumde yumurta akı gbii bsey gordum.. Bende umut edyrumki gec dollenmedr ama ne yalan soylm bugunki testten sonra umudym kırıldı.. Rabbm şu mubarek gunler hürmetine bizim kulaklarımızı boş bırakmaz inşallah... Cokmu konustuuummm affınıza sığınıyorum :KK70::KK70::KK70::KK70:
tez vakitte inş. canımm :KK52:
bence kanda baktır canım eğer dediğin gibi adetten 2 gün önce lekelenmen olduysa ve yerleşme lekesiyse buu kanda belli olur canım ve benimde 1 düşüğüm birde kimyasal gebeliğim var bakalım Rabbim tekrar ne zaman nasip edecek ben pazartesi tekrar kanda baktıracağım bende senin gibi gebelik belirtilerini hatırlamıyorum o_O

tez vakitte inş. canımm :KK52:
bence kanda baktır canım eğer dediğin gibi adetten 2 gün önce lekelenmen olduysa ve yerleşme lekesiyse buu kanda belli olur canım ve benimde 1 düşüğüm birde kimyasal gebeliğim var bakalım Rabbim tekrar ne zaman nasip edecek ben pazartesi tekrar kanda baktıracağım bende senin gibi gebelik belirtilerini hatırlamıyorum o_O
Canm naspse inşalşah sanada verr rabbim en hayrlısını.. Canm adetten 3 gun once kanda ypktu :( :( :( acaba adete yakınmı yumurtlama oldu bakalm bayramdan sonra bende yaptrcam.. Rabbm inşallah sende de vardır guzelmmm :)

Benimde 15 gün gecikti 2 tane idrar testi yaptım negatif çıktı bende çok istiyrm yarın bidaha test yapcam oda negatifse artık yok demektir hep böyle olmasından bıktım :(

Mrb kızlar benim adetin 4gün geçti ve idrar negatif kan ise 4.13 ilk defa 1.20dışında sonucum doktor adet söktürücü verdi beklemelimiyim geç döllenme olup olmadığını bilmiyorum

Bence 3 gün bekle sonrasında kan testi yaptır ikiye katlamissa gebelik vardır yoksa da bir an evvel çalışmalara başlamak için adet olman lazim hemen kullanırsın inşallah hamilesindir

Bence 3 gün bekle sonrasında kan testi yaptır ikiye katlamissa gebelik vardır yoksa da bir an evvel çalışmalara başlamak için adet olman lazim hemen kullanırsın inşallah hamilesindir
3gün dayanamadım bugün yaptm kan testi 4.13 den 19.10 a yükselmiş hala kesin bisi demiyolar tekrar gidicem pazartesi anlamadm bn

3gün dayanamadım bugün yaptm kan testi 4.13 den 19.10 a yükselmiş hala kesin bisi demiyolar tekrar gidicem pazartesi anlamadm bn
Hayırlı olsun ama 2 gün sonra tekrarla

Back