• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce Geç döllenme kaç gün sonra belli olur? Yaşayan var mı

• Konu Sahibi Konu Sahibi 2014
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

2014

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2022
545
189
33
Merhabalar, aranızda geç döllenme yaşayan ve ya bununla ilgili fikri olan var mı? Geç döllenme adet gecikmesinden kaç gün sonrasında çıkar sizce?

Merhabalar benm oğlumda yaşamıştım adetim 1 hafta 10 gun kadar geçmişti ilk kontrolumde kese görünür diye gitmiştim ama keseyi göremedik geç döllenme olabilcegini söyledi 1 hafta sonra gel dedi ve 1 hafta sonra gittm de keseyi gormustm normalde adet 10 gün geçtiğinde kese görünür ama geç döllenme bu durum biraz daha beklemek gerekiyor

Bu arada adetim gecikmesinden 6 gün sonra kanda çıkmıştı idrar da çok çok silik bi şekildeydi

Merhabalar benm oğlumda yaşamıştım adetim 1 hafta 10 gun kadar geçmişti ilk kontrolumde kese görünür diye gitmiştim ama keseyi göremedik geç döllenme olabilcegini söyledi 1 hafta sonra gel dedi ve 1 hafta sonra gittm de keseyi gormustm normalde adet 10 gün geçtiğinde kese görünür ama geç döllenme bu durum biraz daha beklemek gerekiyor
Teşekkür ederim fikriniz için, Adet gecikmesinden 10 gün sonra testte negatif kanda pozitif olma ihtimali var mı?

Teşekkür ederim fikriniz için, Adet gecikmesinden 10 gün sonra testte negatif kanda pozitif olma ihtimali var mı?
O ihtimal biraz zor ama cunki 10 gün geçtikten sonra idrarda silikte olsa bi çizgi olması lazım ama yinede belli olmaz içinizi ferah tutun rabbim gönlümüze göre versin 😊

Kızlar adetim 5.gunu benim test yaptım negatif çıktı progesteron baktirdim 11 cıktı doktorum 1 hafta sonra tekrar test yap dedi böyle durum yaşayan oldumu hic

Back