Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerden anladınızDeğeriniz ilaç etkisi maalesef.
Bu konuda yıllarca uğraş vermiş biri olarak, iki tüp bebek denemiş, iki ameliyat geçirmiş.Nerden anladınız
Elde igne etkisi olabilme ihtimali olan bir veriden baska bir sey yok. Boyle kesin sekilde konusup konu sahibine umit vermeye hakkiniz var mi? Bilemedim. Yazik gunah negatifi gordugundeki hayalkirikliginda payiniz olacak. Dr bile soyler 15 gunden once test yapma diye kaldi ki konu sahibi kan vermis. Insallah pozitif sonuc alirsiniz 15 gun sonunda. Ama suandaki deger igne etkisi.Bence kesinlikle hamilesiniz. Kimyasal olabilir dıs gebelik olabilir onu bilemem ama hamilesiniz
Bence yazmisim dimi? Cunku ayni surecten gectim. 12. Gunumde degerim 12 idi ve hamileydim. Bence yani kendi tecrubemle oke?Elde igne etkisi olabilme ihtimali olan bir veriden baska bir sey yok. Boyle kesin sekilde konusup konu sahibine umit vermeye hakkiniz var mi? Bilemedim. Yazik gunah negatifi gordugundeki hayalkirikliginda payiniz olacak. Dr bile soyler 15 gunden once test yapma diye kaldi ki konu sahibi kan vermis. Insallah pozitif sonuc alirsiniz 15 gun sonunda.
Öylee demeyin çok iyi biliyorlar.Elde igne etkisi olabilme ihtimali olan bir veriden baska bir sey yok. Boyle kesin sekilde konusup konu sahibine umit vermeye hakkiniz var mi? Bilemedim. Yazik gunah negatifi gordugundeki hayalkirikliginda payiniz olacak. Dr bile soyler 15 gunden once test yapma diye kaldi ki konu sahibi kan vermis. Insallah pozitif sonuc alirsiniz 15 gun sonunda. Ama suandaki deger igne etkisi.
Siz gebe olmadigini nerden biliyorsaniz ordan. Ya sabirrÖylee demeyin çok iyi biliyorlar.
Sanki kimyasal gebelik sadece düşük değerlerde olur 1000 li değerlerden de aşşa düşebiliyor.
Dış gebelik ihtimalini nerden biliyor onu bı türlü anlamadım.
Sizin gibi kesin olarak cevap vermedik hanımefendi.Siz gebe olmadigini nerden biliyorsaniz ordan. Ya sabirr
Dis gebelik mi demisim? İyi okuyun iyiSizin gibi kesin olarak cevap vermedik hanımefendi.
Siz maaşallah kesin diyorsunuz.
Birde üzerine gül koyup dış gebelik diyorsunuz bunu nerden biliyorsunuz.
Hepimiz bu yollardan gectim. Iki bucuk yildir yel esse tül oynasa aha bu bir isaret hamileyim dedim. Neler yasadim neler hissettim. Nasil boyle kesin konusulabilir. Biri bana sen hamile olabilirsin demesini bile istemezdim. Negatifi gorunce hayal kirikligiyla biz basbasayiz. Gaz verenler arazi oluyor o zaman. Allah akil fikir versin ne diyeyim. Daha da savunuyor yaptigini.Öylee demeyin çok iyi biliyorlar.
Sanki kimyasal gebelik sadece düşük değerlerde olur 1000 li değerlerden de aşşa düşebiliyor.
Dış gebelik ihtimalini nerden biliyor onu bı türlü anlamadım.
Buyrun siz okuyun yazdığınızı bence büyüteç getirelim.Bence kesinlikle hamilesiniz. Kimyasal olabilir dıs gebelik olabilir onu bilemem ama hamilesiniz
Dis gebelik mi demisim? İyi okuyun iyi
Bence kesinlikle hamilesiniz. Kimyasal olabilir dıs gebelik olabilir onu bilemem ama hamilesiniz
Bende neler yaşadım.Hepimiz bu yollardan gectim. Iki bucuk yildir yel esse tül oynasa aha bu bir isaret hamileyim dedim. Neler yasadim neler hissettim. Nasil boyle kesin konusulabilir. Biri bana sen hamile olabilirsin demesini bile istemezdim. Negatifi gorunce hayal kirikligiyla biz basbasayiz. Gaz verenler arazi oluyor o zaman. Allah akil fikir versin ne diyeyim. Daha da savunuyor yaptigini.
Yüksek ihtisas mi yaptınız acaba bu konuda?? Tek bi veri ile ne guzel yazdınız cizdiniz. İnsanları Bosuna panıkletmeyin.Bence kesinlikle hamilesiniz. Kimyasal olabilir dıs gebelik olabilir onu bilemem ama hamilesiniz
Muge anlinin ruhu olsun o kadarYüksek ihtisas mi yaptınız acaba bu konuda?? Tek bi veri ile ne guzel yazdınız cizdiniz. İnsanları Bosuna panıkletmeyin.
@Yaseemine60 2 gun sonra tekrarlayın testınızi, insallah guzel artıs gorursunuz![]()