• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce gebemiyim herkes öyle sanıyor ümit ediyor bense tereddutdeyim

Nnysmn99

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2021
47
9
38
34
Ovitrelle iğne günüm dahil 12.gun beta hcg 19.80 tecrübeli hanımlar iğne etkisi mıdır sizce yoksa gebelik mi??

ovitrelle ignede hcg hormonu oldugu icin 15.gunden once yapilan testler yanlis gebelik sonucu verebiliyor ama bilemem.
belki de hamilesinizdir en iyi sonucu 15.gun kanda alirsiniz

Değeriniz düşük geldi bana hakkınızda hayırlısı insallah

Bence kesinlikle hamilesiniz. Kimyasal olabilir dıs gebelik olabilir onu bilemem ama hamilesiniz
Elde igne etkisi olabilme ihtimali olan bir veriden baska bir sey yok. Boyle kesin sekilde konusup konu sahibine umit vermeye hakkiniz var mi? Bilemedim. Yazik gunah negatifi gordugundeki hayalkirikliginda payiniz olacak. Dr bile soyler 15 gunden once test yapma diye kaldi ki konu sahibi kan vermis. Insallah pozitif sonuc alirsiniz 15 gun sonunda. Ama suandaki deger igne etkisi.

Elde igne etkisi olabilme ihtimali olan bir veriden baska bir sey yok. Boyle kesin sekilde konusup konu sahibine umit vermeye hakkiniz var mi? Bilemedim. Yazik gunah negatifi gordugundeki hayalkirikliginda payiniz olacak. Dr bile soyler 15 gunden once test yapma diye kaldi ki konu sahibi kan vermis. Insallah pozitif sonuc alirsiniz 15 gun sonunda.
Bence yazmisim dimi? Cunku ayni surecten gectim. 12. Gunumde degerim 12 idi ve hamileydim. Bence yani kendi tecrubemle oke?

Elde igne etkisi olabilme ihtimali olan bir veriden baska bir sey yok. Boyle kesin sekilde konusup konu sahibine umit vermeye hakkiniz var mi? Bilemedim. Yazik gunah negatifi gordugundeki hayalkirikliginda payiniz olacak. Dr bile soyler 15 gunden once test yapma diye kaldi ki konu sahibi kan vermis. Insallah pozitif sonuc alirsiniz 15 gun sonunda. Ama suandaki deger igne etkisi.
Öylee demeyin çok iyi biliyorlar.
Sanki kimyasal gebelik sadece düşük değerlerde olur 1000 li değerlerden de aşşa düşebiliyor.
Dış gebelik ihtimalini nerden biliyor onu bı türlü anlamadım.

Sanki kimyasal gebelik sadece düşük değerlerde olur 1000 li değerlerden de aşşa düşebiliyor.
Siz gebe olmadigini nerden biliyorsaniz ordan. Ya sabirr

Burada okuduklarimdan ogrendigim kadariyla ilacin etkisi 15 gune kadar uzayabiliyor. O yuzden kesin hakile ya da degil diyemeyiz su anda; degeriniz dusuk cunku. Deger 100-200 ve uzeri olsaydi ilac etkisi degil kesin hamilelik denebilirdi ama su an ayirt etmek zor

Hepimiz bu yollardan gectim. Iki bucuk yildir yel esse tül oynasa aha bu bir isaret hamileyim dedim. Neler yasadim neler hissettim. Nasil boyle kesin konusulabilir. Biri bana sen hamile olabilirsin demesini bile istemezdim. Negatifi gorunce hayal kirikligiyla biz basbasayiz. Gaz verenler arazi oluyor o zaman. Allah akil fikir versin ne diyeyim. Daha da savunuyor yaptigini.

Hepimiz bu yollardan gectim. Iki bucuk yildir yel esse tül oynasa aha bu bir isaret hamileyim dedim. Neler yasadim neler hissettim. Nasil boyle kesin konusulabilir. Biri bana sen hamile olabilirsin demesini bile istemezdim. Negatifi gorunce hayal kirikligiyla biz basbasayiz. Gaz verenler arazi oluyor o zaman. Allah akil fikir versin ne diyeyim. Daha da savunuyor yaptigini.
Bende neler yaşadım.
Bu platform da herkes yardımcı olmaya çalışıyor.
Ki birbirimize ne garezimiz olabilir.
Bana da negatif dediklerinde, değerin çok düşük dediklerinde, gebe değilsin dediklerinde çok çok üzülüyordum.
Ama onlar doğru diyordu ben yanlıştım.

Bende neler yaşadım ne uğraşlar verdim.

Tabi hemen ortadan kayboluyorlar.

Bakarmısınız yorumuna dış gebelik demedim diye yazmış bana sanırım ben okumayı bilmiyorum.
Gönderdim yazdıklarını.

Bence kesinlikle hamilesiniz. Kimyasal olabilir dıs gebelik olabilir onu bilemem ama hamilesiniz
Yüksek ihtisas mi yaptınız acaba bu konuda?? Tek bi veri ile ne guzel yazdınız cizdiniz. İnsanları Bosuna panıkletmeyin.

@Yaseemine60 2 gun sonra tekrarlayın testınızi, insallah guzel artıs gorursunuz❤️

Back
X