- 18 Nisan 2024
- 51
- 1
- 1
- 22
- Konu Sahibi mervecelebi
Merhaba ben pcos hastasiyim 1.5 senedjr evliyim bekarken her ay düzenli adetim vardi ama 1.5 senedir dogal yolla adet olamiyorum hep ilacla pcos oldugumu ögrendim. Rahim filmi hormonlar smear testi herseyim normal cikti ama pcos var tabiki. Gectigimiz ay ilacla adet gördüm aynı zamanda o ay icerisinde doktorumun yazdigi leydiferd diye bir vitamin kullaniyordum esimde bir sorun yok ama onada vitamin vermisti oda onu kullandi. Ve düzenli birlikteligimiz oldu. Normalde hic olmazdi bu ay gögüs uclarimda hassassjyet oldu sürekli kasıntı ve dokundugumda aci hissettim 10 gündür boyleyim fazla kalmadi ama suan bile dokundukca sızlıyo gögüs cevremde yok sadece uclarinda. Birkac kisiye gösterdim bayan akrabalarimda birkaci koyulasma var dedi birkaci vicut sıcakligina gore daha sıcak dedi birkaci sert dedi ama bana normal geliyo sadece uclarinda hassasiyet var . + beyaz akintimda coktu suan kalmadi ama 3 4 gun beyaz akjntimda sürtü kasık agrısını demiyorum zaten bu hep cektigim acilardan birtanesi bitmiyor malesef bu ayki adetimj 8 gun gecti kan verdim birseey cikmadi . Ama pcos oldugum icin galiba yumurtlama ne zaman oldugunu bilmiyormusuz ovulasykn kullanmiyorum hic pik gormedigim icin üzülüyordum eger düzenli olsaydi adetim suan 14 gun gecti kesin hamileyim derdim ama 8 gun vecince kan verdim cikmadi. Neyin nesidir bilmiyorum. Sizce gebelik varmidir ayni durumu yasayan oldumu belirtiler gebelik belirtisimi kassiklarim sanki şişmiste patlayacakmis gibi doluymuş gibi agriyo