• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce gebelik varmi?

ikierkekannesi34

iki cocuk annesi ❤❤
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2018
894
842
103
31
Arkadaslar adetime10 gun kala hergun test yaptim hic silikcizgi gormedim bu sabah sol kasigima oyle siddetli agri girdiki kivrandim sancidan 5 dk flan surdu gecti sonra suphelendim adetime 3 gun var sabah test yaptim resimde belli olmuyor ilk 5 dk icinde silik cizgi cikti acaba o sancim neden plmus olabilir?

Eklentiler

• 20200731_124920.webp
    20200731_124920.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 175
Arkadaslar adetime10 gun kala hergun test yaptim hic silikcizgi gormedim bu sabah sol kasigima oyle siddetli agri girdiki kivrandim sancidan 5 dk flan surdu gecti sonra suphelendim adetime 3 gun var sabah test yaptim resimde belli olmuyor ilk 5 dk icinde silik cizgi cikti acaba o sancim neden plmus olabilir?
canım ben de gördüm çook çok silik, senin başka belirtilerin var mıydı peki ?

canım ben de gördüm çook çok silik, senin başka belirtilerin var mıydı peki ?
Adetime 10 gun varken goguslerim acimaya basladi ve ve sol belimin ustunde agri vardi yanma gibi onun haricinde bu sabah kasigima oyle agri girdiki 5 dk ka surdu ama baya sanciliydi hmen test yaptim silik cizgi cikti simdi erken gebelik testi yaptim ondada silik ama tabi bi kan verip doktora gozukmem lazim belim ve sol kasigim cok agiriyor

Adetime 10 gun varken goguslerim acimaya basladi ve ve sol belimin ustunde agri vardi yanma gibi onun haricinde bu sabah kasigima oyle agri girdiki 5 dk ka surdu ama baya sanciliydi hmen test yaptim silik cizgi cikti simdi erken gebelik testi yaptim ondada silik ama tabi bi kan verip doktora gozukmem lazim belim ve sol kasigim cok agiriyor
Eger silik cizgi gorduyseniz esinizle sakin iliskiye girmeyin kesenin yapisi bozulmasin yarin bir daha test yapin koyulasma olup olmadigina bakin

On günde cikmasi çok çok zor ya

Canım bende kasık ağrısıyla öğrendim senin gibi 5 gün vardı adetime bence hamile olabilirsin

Eger silik cizgi gorduyseniz esinizle sakin iliskiye girmeyin kesenin yapisi bozulmasin yarin bir daha test yapin koyulasma olup olmadigina bakin
😔😔😔😭😭bende hamilelikten şüpheleniyorum birgün gecikmem var şuan ve ilişkiye girdik nerden bilebilridm böyle bişey olacağını😔😔çok üzgünüm şuan

😔😔😔😭😭bende hamilelikten şüpheleniyorum birgün gecikmem var şuan ve ilişkiye girdik nerden bilebilridm böyle bişey olacağını😔😔çok üzgünüm şuan
Bazen bilmeden yapilan seylerde sorun olmaz ama bilip yapilirsa sorun oluyor test yapmadiniz mi gecikme varmis ben adete 1 hafta kala baslardim

Benimde bikac ay önce öyle olmuştu adetim gecikmesine rağmen hatta silik olan çizgi daha bi belirgindi kan testi yaptırdım maalesef gebelik yoktu bu testler yanıltıcı olabiliyor en iyisi gününüzün geçmesini bekleyip kan vermek

Back