Sizce gebelik varmı

Banuizmirli

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2018
80
12
18
36
Merhaba arkadaslar adetim 3gün gecikti. İlk defa böyle bir gecikme yaşıyorum korunmuyorum çocuk düşünüyoruz bugün test yaptım böyle çıktı sizce varmı

Test bozuk canım fazla idrar damlattin sanırım.
Varsa elinde testin tekrar dene.

Sanirim fazla damlatmissin ve test bozulmus 3 damla yeterli geliyor. Bu testte t yazan bolgede ben goremedim ama dedigim gibi bozuk gibi duruyor.

Cizgiyi goremedim olmama ihtimali yuksek. Amatest bozuktur insallah. Tekrar dene olmazsan . insallah vardir...

Ben fazla damlatmışım canım bugün doktora gittim beta 0.15 rahimde kalınlaşma var ama hiç bişey yok başka
O.15 negatif demektir. Rahim kalinlsmasi da ya gebelk yada adet geliyor anlamndadir.
Belkide adet olcksin bi iki gune ama olmadg. Surece umut vrdir.

Merhaba arkadaslar adetim 3gün gecikti. İlk defa böyle bir gecikme yaşıyorum korunmuyorum çocuk düşünüyoruz bugün test yaptım böyle çıktı sizce varmı Eki Görüntüle 2272469
Canim bnm üç ay boyunca hamile olduğum halde öyle cıktı kan testi hep negatifti ve yeni iki gündür testlerde çıkmaya başladı..

Arkadaşlar acill yardım edin benim adetim dündü ve dün olmadım adetim hep düzenlidir ve bugün kahverengi akıntı geldi ve kanama kahverengi şeklinde arada pıhtı da geliyor sık sık olmuyor ben çocuk da düşünüyorum bu konu hakkında düşüncelerinizi alabilir miyim kafam çok karıştı lutfeeen yardım edin

İlk gün kimseden pıhtı gelmez canım yarın normale dönmezssen tavsiyem acil doktora gitmen

İlk gün değil benim dün adet olmam lazımdı gecikme oldu ve bugün kahverengi şeklinde akıntı oldu ve kanama şeklinde ama nasıl desem katı yani ilk defa böyle oldu normalde dun adet olmam gerekiyordu ve bebisim de olsun çok istiyorum

İlk gün kimseden pıhtı gelmez canım yarın normale dönmezssen tavsiyem acil doktora gitmen

Hamilelik Belirtileri
Sizce gebelik varmı
Konu SahibiBanuizmirli Başlangıç TarihiCuma 19:46
Okunmamış İlk Mesaja Git
Takip Et

•••
Banuizmirli
Yeni Üye Kayıtlı Üye
Dün 23:38
Konu Sahibi: Banuizmirli
Add bookmark
Evlimutlumusmutlu .!.:
O.15 negatif demektir. Rahim kalinlsmasi da ya gebelk yada adet geliyor anlamndadir.
Belkide adet olcksin bi iki gune ama olmadg. Surece umut vrdir.
İnşallah gebelik den dolayı kalınlaş ma vardır çok teşekkür ederim umut oldu
Beğen Alıntı Cevapla Şikayet Et
Beğen Reactions:Evlimutlumusmutlu

Banuizmirli
Yeni Üye Kayıtlı Üye
Bugün 10:26
Add bookmark
Banuizmirli .!.:
İnşallah gebelik den dolayı kalınlaş ma vardır çok teşekkür ederim umut oldu
Hala bişey yok belirti de yok 31yaşındayım ilk defa böyle bir şey yaşıyorum
Anneolmak istiyorum
Yeni Üye Kayıtlı Üye
41 dakika önce
Add bookmark
Banuizmirli .!.:
Merhaba arkadaslar adetim 3gün gecikti. İlk defa böyle bir gecikme yaşıyorum korunmuyorum çocuk düşünüyoruz bugün test yaptım böyle çıktı sizce varmı Eki Görüntüle 2272469
Canim bnm üç ay boyunca hamile olduğum halde öyle cıktı kan testi hep negatifti ve yeni iki gündür testlerde çıkmaya başladı..
Banuizmirli
Yeni Üye Kayıtlı Üye
40 dakika önce
Add bookmark
Anneolmak istiyorum .!.:
Rabbim versin inşallah bende hala gelen giden bişey yok

Amed33
Yeni Üye Kayıtlı Üye
6 dakika önce
Add bookmark
Arkadaşlar acill yardım edin benim adetim dündü ve dün olmadım adetim hep düzenlidir ve bugün kahverengi akıntı geldi ve kanama kahverengi şeklinde arada pıhtı da geliyor sık sık olmuyor ben çocuk da düşünüyorum bu konu hakkında düşüncelerinizi alabilir miyim kafam çok karıştı lutfeeen yardım edin
Alıntı Cevapla Şikayet Et •••
Banuizmirli
Yeni Üye Kayıtlı Üye
2 dakika önce
Yeni
Add bookmark
Amed33 .!.:
Amed33
Yeni Üye Kayıtlı Üye
Az önce
Yeni
Add bookmark
İlk gün değil benim dün adet olmam lazımdı gecikme oldu ve bugün kahverengi şeklinde akıntı oldu ve kanama şeklinde ama nasıl desem katı yani ilk defa böyle oldu normalde dun adet olmam gerekiyordu ve bebisim de olsun çok istiyorum

Ümidini kırmak istemem ama bana da öyle oldu son 2 ay ve ikisinde de adet oldum. Özellikle pıhtı varsa, gebelik yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…