Hamilelik var canım inşallah Allah tez zamanda sizlerede nasip ederUmutlandırmak istemem ama comfort days yanıltmaz nokta net hayırlı olsun hayırlı haberler alırız inşallah buraya da yaz lütfen![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilelik var canım inşallah Allah tez zamanda sizlerede nasip ederUmutlandırmak istemem ama comfort days yanıltmaz nokta net hayırlı olsun hayırlı haberler alırız inşallah buraya da yaz lütfen![]()
Yaaa çok sevindim Allahımmm amin İnşallahHamilelik var canım inşallah Allah tez zamanda sizlerede nasip eder![]()
Maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahBuda hcg sonucum belki fikir verir sizlerede sanırım daha baya balındayız![]()
Tam tahmin ettigim gibi. Kese beta hcg 2000 ve üzeri oldugunda görünmeye basliyor. Daha yeni oldugu icin görünmez. Suanda kac beta hcg ? Bu arada folik asit cok önemli cnm mutlaka kullan olur muHamileymişim canım ama daha çok başında sanırım Dr la pek konuşamadık folik asit verdi kese ve bebek henüz yok hcg testimde bu şekilde 2 gün sonra artışlara bakacak bakalım hayırlısı
Çok sağolun arkadaşlar dualarımdasınızTam tahmin ettigim gibi. Kese beta hcg 2000 ve üzeri oldugunda görünmeye basliyor. Daha yeni oldugu icin görünmez. Suanda kac beta hcg ? Bu arada folik asit cok önemli cnm mutlaka kullan olur muHayirli olsun...
Buda kan sonucuTam tahmin ettigim gibi. Kese beta hcg 2000 ve üzeri oldugunda görünmeye basliyor. Daha yeni oldugu icin görünmez. Suanda kac beta hcg ? Bu arada folik asit cok önemli cnm mutlaka kullan olur muHayirli olsun...
Hayirli olsun cnm. Hangi gün vermistin testi?Buda kan sonucu
Sağol canım dün verdimHayirli olsun cnm. Hangi gün vermistin testi?
Yarina 30 civari falan cikar bence. Yarin mi vericeksin tekrar?Sağol canım dün verdim
Evet cnm yarın vereceğim kısmetse bakalım inş artış güzel olurYarina 30 civari falan cikar bence. Yarin mi vericeksin tekrar?
1-2 gibi görünüyor cnm. 3-4 gibi deilde sanki. Arada bir deger cikmis bayagi basindasin gercekten. Cok erken ögrendinya simdi sana cok uzun gelir gebelikÇok sağolun arkadaşlar dualarımdasınıztam hcg değerini anlayamadım cnm 7,44 çıktı 500-10000 değer aralığına denk geliyor 3-4 .hafta sanırım doktor da bu konuda şukadar demediyukarıda paylaşmıştım fikrin varsa değerlendirelim
maşallah uzman gibi olmuşsun
Hiç sorma canım ya oğlumda da erkendi böyle demiştimki birdahaki hamile kalırsam başında öğrenmiyorum1-2 gibi görünüyor cnm. 3-4 gibi deilde sanki. Arada bir deger cikmis bayagi basindasin gercekten. Cok erken ögrendinya simdi sana cok uzun gelir gebelik![]()
Canım hamilesin kan ver büyük ihtimalle ben burdayım diye bağırıyorKızlar benim de adetim in ilk günü migdem agriyinca şüphe ettim bizimki tek gecelikti bilmeden oldu 2 kızim var adet günümün ilk günü yaptım böyle çıktı Eki Görüntüle 2929368
Baktırdınmı canım bugün kan değerine çok düşük inşallah kimyasal deildirHiç sorma canım ya oğlumda da erkendi böyle demiştimki birdahaki hamile kalırsam başında öğrenmiyorumhissediyorum ama sanki yaa belirtiler beni hep erkenden test yapmaya itiyor yada geç döllenme oldu yine çünkü son adetim 1 eylüldü 6 gün geçmişti günümü bukadar az olmaması lazımdı hcg nin
Hamilesin cnm sen.Kızlar benim de adetim in ilk günü migdem agriyinca şüphe ettim bizimki tek gecelikti bilmeden oldu 2 kızim var adet günümün ilk günü yaptım böyle çıktı Eki Görüntüle 2929368
Canım bugün kan vermeye gideceğim haber veririm tekrardan evet çok düşük ama bakalımBaktırdınmı canım bugün kan değerine çok düşük inşallah kimyasal deildir
Korunmasız ilişkiden kaç gün sonra yaptınız testi acaba ?Kızlar benim de adetim in ilk günü migdem agriyinca şüphe ettim bizimki tek gecelikti bilmeden oldu 2 kızim var adet günümün ilk günü yaptım böyle çıktı Eki Görüntüle 2929368