• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce gebelik var mıdır

Buda hcg sonucum belki fikir verir sizlerede sanırım daha baya balındayız🙈🥰

Eklentiler

• EB0189B2-EC48-41F4-B0F2-ACA6D1A8C724.webp
    EB0189B2-EC48-41F4-B0F2-ACA6D1A8C724.webp
    9 KB · Görüntüleme: 56
Hamileymişim canım ama daha çok başında sanırım Dr la pek konuşamadık folik asit verdi kese ve bebek henüz yok hcg testimde bu şekilde 2 gün sonra artışlara bakacak bakalım hayırlısı
Tam tahmin ettigim gibi. Kese beta hcg 2000 ve üzeri oldugunda görünmeye basliyor. Daha yeni oldugu icin görünmez. Suanda kac beta hcg ? Bu arada folik asit cok önemli cnm mutlaka kullan olur mu😊 Hayirli olsun...

Tam tahmin ettigim gibi. Kese beta hcg 2000 ve üzeri oldugunda görünmeye basliyor. Daha yeni oldugu icin görünmez. Suanda kac beta hcg ? Bu arada folik asit cok önemli cnm mutlaka kullan olur mu😊 Hayirli olsun...
Çok sağolun arkadaşlar dualarımdasınız🥰🙏🙏tam hcg değerini anlayamadım cnm 7,44 çıktı 500-10000 değer aralığına denk geliyor 3-4 .hafta sanırım doktor da bu konuda şukadar demediyukarıda paylaşmıştım fikrin varsa değerlendirelim🤭maşallah uzman gibi olmuşsun

Buda kan sonucu

Eklentiler

• 00E47FBD-EA09-41A7-86FD-F43BA733BCD7.webp
    00E47FBD-EA09-41A7-86FD-F43BA733BCD7.webp
    9 KB · Görüntüleme: 55
Çok sağolun arkadaşlar dualarımdasınız🥰🙏🙏tam hcg değerini anlayamadım cnm 7,44 çıktı 500-10000 değer aralığına denk geliyor 3-4 .hafta sanırım doktor da bu konuda şukadar demediyukarıda paylaşmıştım fikrin varsa değerlendirelim🤭maşallah uzman gibi olmuşsun
1-2 gibi görünüyor cnm. 3-4 gibi deilde sanki. Arada bir deger cikmis bayagi basindasin gercekten. Cok erken ögrendinya simdi sana cok uzun gelir gebelik😀

1-2 gibi görünüyor cnm. 3-4 gibi deilde sanki. Arada bir deger cikmis bayagi basindasin gercekten. Cok erken ögrendinya simdi sana cok uzun gelir gebelik😀
Hiç sorma canım ya oğlumda da erkendi böyle demiştimki birdahaki hamile kalırsam başında öğrenmiyorum🙈hissediyorum ama sanki yaa belirtiler beni hep erkenden test yapmaya itiyor yada geç döllenme oldu yine çünkü son adetim 1 eylüldü 6 gün geçmişti günümü bukadar az olmaması lazımdı hcg nin

Kızlar benim de adetim in ilk günü migdem agriyinca şüphe ettim bizimki tek gecelikti bilmeden oldu 2 kızim var adet günümün ilk günü yaptım böyle çıktı
Screenshot_20211007_144014_com.whatsapp.webp

Kızlar benim de adetim in ilk günü migdem agriyinca şüphe ettim bizimki tek gecelikti bilmeden oldu 2 kızim var adet günümün ilk günü yaptım böyle çıktı Eki Görüntüle 2929368
Canım hamilesin kan ver büyük ihtimalle ben burdayım diye bağırıyor ✨🌼🥰 Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah 🥲❣️

Hiç sorma canım ya oğlumda da erkendi böyle demiştimki birdahaki hamile kalırsam başında öğrenmiyorum🙈hissediyorum ama sanki yaa belirtiler beni hep erkenden test yapmaya itiyor yada geç döllenme oldu yine çünkü son adetim 1 eylüldü 6 gün geçmişti günümü bukadar az olmaması lazımdı hcg nin
Baktırdınmı canım bugün kan değerine çok düşük inşallah kimyasal deildir

Back